Handeli Esra7261 ilk hamileliğim olduğu için Doğum sancısı aklıma gelmedi belimden sırtıma doğru ve ara ara karnıma sancı girdi 😕
Kalphanem meltemocak Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Nunu meltemocak bende 30+4 üm canım dün akşam yatışımı yaptılar çok kasılmam var diye yıldırım doruktayım 3-4 dk da bir kasılmam vardı ciğer geliştirici ve sancı kesici yaptılar Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi 😔 ben çok korkuyorım
Nasirliiii Nunu merhaba canim sen ayrintili ultrasona ersin beye gitmissin nasildi resim cd rapor verdimi? Aramada seni buldum da bilgi verirmisin lutfen
Nisansimge meltemocak yok malasef ben kaybettim ama herkesin öyle olacak diye bişey yok daha küçük doğup sağlıkla yaşayan çok bebek var rabbim sizinkileri korusun
Nunu Nasirliiii canım ben ersin beye geldim evet çok çok beğendim 35 dk belki daha fazla her ayrıntıyı konuşa konuşa anlattı. Bir cd verdi içinde bikaç kesit video var bir tane foto kağıdına basılı resim verdi ben çok memnun kaldım şahsen
Nasirliiii Nunu tesekkur ederim canim bende yarin gidicem icim rahatladi cep telefonuyla cekmeye de izin veriliyo dimi?
Nunu Nasirliiii zaten senin yanında biri geliyorsa eşin ailen falan ona da koltuk koymuşlar ekran koymuşlar ordan çekebilir :)