ikramuratyanik Ikibebekkocagobek Mümkünse doguriym artik yeter bu kadar içerde kaldığı dışarda hayat daha güzel 💁🏻♀️😅
Ikibebekkocagobek ikramuratyanik Saglikla sihhatle hayirlisiyla gelsin insallah 😍 dogurursan haber ver bakalim tez dogru mu 😂
Ikibebekkocagobek ikramuratyanik söyleyenin yalancisiyim ama bunu deneyen cok surmuyomus aksama sabaha doguruyomus 🤭🤭 bul beniii optum seni 😘
baharayazz Gozde64 benimde Perşembe günü geldi nişanım . Bugün Pazar oldu hala beklemedeyim 😄 sen naptın Canım
Gozde64 baharayazz ben de bekliyorum ama biraz önce duş almıştım belimin sol tarafına farklı bi sancı gelip gidiyor sanki ama yine de ümitlendirmeyeyim kendimi diye bi takip ediyorum bakalım
Gozde64 baharayazz bir de bebeğim kasılıyor sanki ilk olunca anlayamıyor da insan ya ne olduğunu 🤦♀️🤷♀️
baharayazz Gozde64 aynen Canım benimde karnımda çok kasılma var özellikle son 2 3 gündür . Aşırı sertleşiyor ve böyle sanki bebek içimde genleşiyor gibi bi kasılma oluyor :) insan hemen dogsun istiyor 😂 allah bi avazda kurtarır insallah 🤲🏻
Gozde64 Ays7140 yaa ne kadar güzel gözün aydın sağlıkla büyüsün İnşAllah nişan gelmesinden sonra neler yaşadın peki
Ays7140 Gozde64 salı günu nisanim gelmisti canım cuma gunude kan gibi bisey gelmisti doktorum sabah alttan çatiya ve acikliga bakti. Aynı gunun gecesi 1.30 da suyum geldi. Açilmam hızlı ilerledi ve Sabah 9 dada oglusum dunyaya geldi
ebru23 Modies Nisan yani rahimin tıkacı açılma başlayınca o düşüyor sümüksü kanlı yada kansız olabiliyor