Daisyy Arkadaşlar bu hafta park yatak alacağım internetten ama kararsizim. Bütçe 600 tl. Alıp da kullanan memnun kalanlar öneriler yapabilir mi?
AnlatmayaGerekYok Daisyy kaft marka aldım canım 500 liraya. Ben mahalle arasında bebek mağazaları oluyo ya ordan aldım adam yatağını da hediye etti çok güzel şuan kurulu değil olsaydı fotoğraf atardım
Sengulkrgz Daisyy sunnyy baby --- baby max / ikisi arasindan birini alacagim bende fiyatlari 385 400 civari ve kalitelidir canim
Daisyy AnlatmayaGerekYok kraft lar güzel evet ben de onlara baktım ama internette pahalı kraft marka. Kayseride yaşıyorum ve avm dışında alışveriş yapacak yer bulamıyorum buraya gelin geldim bilmiyorum yani buralari. Araba olsa geze geze bulurum o da yok. Mecbur İnternete bakıyorum çünkü avmler çok pahalı 😕
Daisyy Sengulkrgz fiyat ucuz olunca ben de korkuyorum ya çok kötü çıkarsa diye alıp kullanan var mı acaba bu markaları
AnlatmayaGerekYok Sengulkrgz mahalle aralarında oluyo ya bebek mağazaları annemlerin orda vardı öyle tesadüfen baktık aldık internetten baktığımda gerçekten de fiyatlar öyle
Sengulkrgz Daisyy canim normalde bu ikisi 800 lira bu aralar indirimde tredyolda ve civilda...Aynisimi ablam kullaniyor burada da alan cok var gayet kullanisli...Kraft ve kanzlardan hic bir farki yok tum ozellikleri barindiriyor...
1umutturyasamak Daisyy kulanmadım henüz ama iyiki almışım baaya sağlam cünki civil varmı olduğun yerde civilden aldım çünki Ama internet sitesindeğil mağazasına gidiceksn orda indrm var cünki Mağazalarda interntte aldıgım model 550
Sengulkrgz Daisyy tum ozellikleri ayni al ikisini ac ozelliklerine bak ayni hic bir farki yok inan bana....sen arastir bir bu dort markayi icine sineni al...
Sengulkrgz Bak park besiklerde en iyisi krafttir sonra kanz bunlarda internet sitelerinde pahali 900 1200 den basliyor...Ama boyle bazi alisveris merkezlerinde yakalayanlar oluuor 500 e alabiliyorlar...Ama sana soyledigim o iki markadan da asla pisman olmayacaksin net
Daisyy 1umutturyasamak vardır kayseride civil mutlaka bakarım nerede varsa giderim evet kimi ürünler internette kimileri mağazada ucuz oluyor yakalamak lazım teşekkür ederim
Nezahatozen canım biz maccon aldik 2 ay önce filan daha kullanmadım ama 650ydi şuan ucuzlamista olabilir
1umutturyasamak Daisyy rca ederm magazdaki cocukta öyle dedi internettedeki fiyatı farklı burda dha iyi dedi cnm