GizemDksz Merhaba anne adayları☺ Benim hamilelikten önce de fazlasıyla şikayetçi olduğum bir konuydu. Bugün AYVA+TÜRK KAHVESİ’ni denedim. İnanılmaz iyi geldi. Ayvayı kesip üzerine Türk Kahvesini serptim yedim. Benim çok işime yaradı. İnşallah size de yarar🙏🏻
Ecee GizemDksz benimde cok fazla midem yanıyor ve eksiyor bnde maden sodası iciyorum iyi geliyor gunde 2-3 😂 Ne yesem yanıyor cunku doktoruma sordum bir zararı yok maden suyu tuketebilirsn dedi bn de cozumu maden suyunda buldum ☺☺
GizemDksz MinikMucizem42 ben elma yediğim zaman sürekli açlık hissediyorum 🤭☺ Bir de benim ileri düzeyde reflü şikayetim var. O yüzden her şey iyi gelmiyor. Ama bunu deneyip, görünce paylaşmak istedim 🙏🏻☺
GizemDksz Ecee maden suyu bebek için de yararlı. Mineral içerdiği için. Ama benim bir süre sonra o da fayda etmemeye başladı. Bebeğimizi kucağımıza alınca hepsi geçecek 🙏🏻
Aysenaz Benimde miğde fıtığım var soğuk su ayva iyi geliyordu ama şimdi o bile fayda etmiyor artık gavıscon verdi çok iyi tavsiye ederim
MasalSara Bende süt kesiyor renni kesiyor ama sadece 5 10 dk sürüyor deniycem mutlaka hatta yeni içtim Bi 10 dk ya etkisi gecer hemen denerim 😀
MasalSara GizemDksz cok kısa bir etkisi oldu bana hemen geçiyor zaten benim yanma nasılsa nasıl bir miğdem varsa anlamadım bir türlü geçmiyor tek tesellim dogurmak sabırsızlıkla bekliyorum 😀
qizcee_ MasalSara ay çok güzel umarımm o günler çabuk gelir 🥹 Allah sağlıkla kavuşmayı hepimize nasip etsin😻