Pelindogu Kızlar 30 haftadayim özellikle sabahları ellerimde hissizlik uyuşma ve da güçsüzlük hissediyorum ayrica ellerimi yumruk yapamıyorum aynı sorunu yaşayan var mi acaba ?
Ummuskaan Pelindogu benim 31. Haftamda başladı 38 haftalığım hâla devam ediyor doğum olmadan geçmezmiş doğumdan sonra geçer dedi doktorum
sulfat Pelindogu benimde 20li haftalarımda ellerimle baya iş yaptığım bi gün sonrası bikaç gün aşırı uyuşma olmuştu. Ellerimi sürekli açıp kapatarak rahatlattım. Sizde açma kapama egzersizleri yaparsanız iyi gelir belki
Pelindogu Bacaklarim ayaklarım da hic yok ama 2 gündür ellerimde uyusma kollarımda güçsüzlük var 2lt içiyorum en az günde
Sedagokkaya Bende de var hele parmak uçlarımda çok fazla oluyordu. Sanırım ödemden de kaynaklıdoktorumda normal olduğunu söyledi
Pelindogu Sedagokkaya ayaklarimda hic şişlik yok sade el ama sizin de mi öyle bende gideceğim yarın dr a bakalım
Pelindogu sulfat evet açıp kapamak rahatlatıyor ama geçmiyor tam anlamıyla gün boyu o hissizlik devam elime aldığım birşeyi bile düşürecekmisim gibi hissediyorum
mrwt157 Pelindogu bende de var 28. Haftamda başladı şuan 33+1 haftalık olduk ellerimde uyuşma güçsüzlük, hissizlik oluyor geceleri uyandırıyor bazen uyuşma olduğu zaman. Ödemim çok olmaya başladı ellerimde ayaklarımda tuzlu da yemiyorum ama oluyor illaki 😱
Pelindogu Nurlela bende gidicem yarın dr a su bol içiyorum ama tuzu azaltmadim deneyeceğim teşekkürler
Ummuskaan Pelindogu inşAllah sizinki sürmez ben artık soğuğu sıcağı hissedemiyorum minik taneleri tuttuğumu hissetmiyorum çok zor bi durum gerçekten
Cnkglsn Pelindogu hamilelikte çıkan bir durum adı Karpal tünel sendromu bende de var aynı durum endişe etmeyin Doğum sonrası kaybolacak☺️
Burcuaec Cnkglsn dün akşamüstünden beri dirsğimin üstünden parmak uçlarıma kadar şiddetli ağrı var. Birazda uyuşuk gibi. Karpal tünel olabilir mi? Siz doktora göründünüz mü?