Meryema 2 gün önce b hcg 4000 ken şimdi 4600 çıktı normalde 8000 olması gerekmez mi?:(. En son adet tarihimden 7 hafta geçti yani 7 haftalık takriben.doktor gecen gün ikiz olabilir falan diyordu nolur basına aynı sey gelen varsa yardım etsin
Burcuaec Meryema benim de ikiz ve 1000 i geçince bir daha kan vermedim sanırım 6 haftalıktı ultrasonla 2 kese göründü.
elifiii Meryema mutlaka ultrasonla hem karın hem alttan muayene olun.. eger doktorunuza güvenmiyorsanız baska dr a görünün.
Susamtanesi-1 Hayır canım benimkide öyle oldu en başta 200 200 arttı sonra 500 oldu sonra katları olmaya başladı
Meryema 1 hafta önce baktırdım ilkkez 494 çıkmıştı sonra 2 gün önce baktırdım 4036 bugunde 4600 :( çok korkuyorum bişey olmasından 2 günde 1 2 katına çıkar diyince doktor acaba sıkıntımı var dedim:( bide 7 haftalık bebeğim az değilmi 4600:(
Burcuaec Meryema normalde 1000 i geçince bir daha kan bakmaz ultrason randevusu verirler Ayrıca 7 haftada kese görünür bence başka doktora gidin ve ultrason baktırın.
Destina21 Artık keseye falan bakmasi gerekiyor .. dış gebelik var mı kalp atışı duyulacak mi falan ..