Elifyor Arkadaşlar 7+3 haftalık hamileyim. şimdi doktordan geliyorum ve benim için çok üzücü bir şey öğrendim guatr varmış troidim çalışıyormuş normalde 2 olması gerekirken benim değerim 22 çıktı bu da bebekte zeka geriliği yaparmış ilaç tedavisine başlanılacakmış ben çok üzüldüm şu an ne yapacağımı bilmiyorum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu neler yaptınız bebeğinizin durumu nasıl oldu sağlıklı bir gebelik-bebek oldu mu acaba yardımcı olur musunuz lütfen
Kbradmrdg Elifyor merhaba ben de şuan 24 haftalık gebeyim ve troid ilacı kullanıyorum ama öğrendiğim de değerim 4.71 di sizin baya yüksekmiş düzenli ilaç kullanmaya başlayın hemen çok şükür şu ana kadar ben bir sıkıntı yaşamadım değerim de düştü 🙏🏻 Gün kaybetmeden ilaca başlayın şuan bebeğin beyin gelişiminin tamamlandığı dönemdeyiz Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Pembepanter Elifyor canım çok geçmiş olsun. Erken ortaya çıkmış şükretmek lazım ya belirlenemesedi. bebeğin daha çok küçük içini karartma gönlünü ferah tut ki tedavin için pozitif etkisi olsun. İnşallah tez zamanda geçer gider..
GuelGltkn Elifyor benim 2 yildir tiroid sorunum var ilaclari hergün kullanirsan hic bi sıkıntın olmuyo
Duyguukrtgl Elifyor hiç korkma canım hamilelikte tavan yapıyor :) benimki 5 küsür cıktı 8 ay boyumca düzenli kullanıcaksın be aç karnında saati saatine içmem lazmm doktorun ne söylediyse ona uymak zorundasın stres yapma aydan bir dontora gidio baktırıcaksın zaten cnmm. AMa senin bayagı yüksek cıktı ilaçla düşürürşer düzene girer korkma
Elifyor Kbradmrdg Kbradmrdg kan verdim ultrasona da gircem pazartesi ondan sonra da ilaç tedavisine başlanılacakmış herhalde canım inşallah bebeğim etkilenmez ☹️
Elifyor Pembepanter öyle tabi canım keşke hiç olmasaydı ama yapacak bir şey yok inşallah bebeğim etkilenmez ☹️
Menis21 Elifyor benim arkadaşım da troit hastası 2 gebeliginde de ilaçlarını kullandı kontrollerini yaptırdı bir oğlu bir kızı var cocuklarin hiçbirşeyi yok merak etme ....