Sinemmurat 36 haftada doğum yapan var mı her an doğura bilirsin dedi doktor sancıların düzenli bebeğin kafası çok aşağıda ama normal doğurtmazsın çok dar çatın dedi korkuyorum ciğer geliştirici vurulacak
Dnzvsv Sinemmurat daha önceden buradan 36 hafta Doğum yapanları okumuştum arama yerine 36 yaz çıkar canım
Minnosaile Sinemmurat bilgim yok canım postun üstte kalsın diye yazıyorum ama bu durumu yaşayanlar var. Sağlıkla gelsin korkma 🙏🏻
Kzbnzmi1 Sinemmurat görümcem nasılsın 35.haftada doğum yaptı şükür sağlıklı afacan Bi kızımız oldu içini ferah tut canım Rabbim yanında olsun 😊
Pembepanter Sinemmurat 36 çok mu erken oluyor canım? Yani gününü Tamamlaması için kaç hafta olması lazım? Bilmediğimden soruyorum🌹 İnşallah sağ Salim sağlıkla gelsin bebeğin
Sinemmurat Pembepanter en az 38 hafta olmadı lazım dedi ciğer geliştirici vurulacak bakalım bekliyorum
Oges Sinemmurat hımm ben 32 leri görsem diye dua ediyordum 36 da bile o iğneyi vuruyor demek bebek kaç kg şu an nasıl
Serapkilic Ben oğlumu 9 yıl önce 36+3 haftalik doğurdum 2380gram ve 46 cm sadece bir gece kuvezde kaldı çok şükür ciğerleri gelişmişti Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin hic korkma dua et yeter
Momymomy41 Canmm daha bugün dr dan geldim bebek kafasını iyice bastırıyor rahim ağzına .. Açıklık yok ama kısalma var 33+6 dayız.. Progestana devam edicem.. 36 yı görsek bana yeter dedi doktor ondan sonra sakın korkma dedi.. Bebek 2250 gr olmuş 2500 den yukarısını ekstra bi durum olmadıkça küveze bile koymuyolar.. Ayrıca yengemin kardeşi 36 da doğum yaptı 2600 kg doğdu bebiş küveza girmedi bile çok sağlıklı demiş dru