Rknvlkn Slcndereli tabiki oluyor asla içilmemeli bence yemeklerimize bile bu kadar dikkat ediyorken sigara içmek bile bile bebeğin engelli yada hastalıklı olmasına hatta allah korusun ölmesine dahi göz yummak demek yani bunca test ilaç bebeğin deterjanına kadar onca şeye dikkat etmişken değil sigara içmek içilen yerlerden dahi geçmemeye çalışıyorum
Ezgib Slcndereli canim benim yengem hep kullandi çocuk dogar doğmaz cigerlerinden hastalandi aylarca hastanede yatti hem bebeğine hem kendine zarar etti yengem
denizannee Slcndereli canım böyle bir soru olmamalı. Doktorlar, internet, çevre, herkes ama herkes sigaranın normalde de zararlı olduğunun bilincinde, hamile bir kadında 2 katı zararlı ve tehlikeli. Lütfen az bilinçlen ve kendine de bebeğine de bunu yapma...
Hacerdogan Kullanmıyorum ama tabiki zararı olur yani içilen ortamda bile durulmaması gerekir bütün doktorlar bas bas bagırıyor bunu
Naz2li1 Slcndereli benn ve malesef bırakamıyorum elimden geldiğince içemeye çalışıyorum ama nafileeee...
Naz2li1 Nisaninannesi valla bi yarım paket falan ama vicdan azabi çekmiyor degilim burada duyar kasmaya gerek yok kimse istemez bebeğine zarar vermeyi ama nide bu hayatın bebek olmayan tarafı var ve çocuğu sadece anne düşünunce yanında kimseyi göremeyince çaresiz düşüyor sigaraya ...
Eceguldemir Slcndereli ben de gebe kalmadan önce kullanıyordum gebe olduğumu öğrenmeden 2-3 hafta önce aniden tiksinip bırakmıştım ara ara aklıma geliyor ama bebeğim için içmiyorum ve bence içilmemeli de zaten yenidoğan bebeklerde nedensizce ani ölümler meydana gelebiliyor allahım korusun ya da sonrasında ilerleyen dönemde hasta olabiliyor bebekler
FasulyeveAnnesi Slcndereli deli gibi canım istiyor ama bıraktım başardım içmiyorum çocuğum aklıma geldikçe geri kaçiyorum irade me sahip olmak istiyorum bence içmeyin 🤔
Ozihazar Bence bu postu açtınız sigaranın sağlığa zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz ve çocuğuda kat kat olduğunu hepimiz biliyoruz bende tiryakinin önde gideniyim abartmıyorum ama bıraktım çocuk için madem bırakamayacaktınız hepimiz asına konuşuyorum neden bebek sahibi olmaya karar verdik bence kendimizi sorgulamamız lazım
birdirbir Bu kadar mı iradeniz zayıf? Cidden bu kadar mı nefsinize söz geçiremiyorsunuz? Kimse istemez bile isteye bebeğine zarar vermek diyebiliyorsanız eğer, içmeyeceksiniz arkadaş. Çünkü içtiğin sürece bile isteye zarar veriyorsun o çocuğa. Bunun başka hiç bir açıklaması yok. Hava değil ki, su değil ki onsuz yaşayamayasın. Hamile kaldığın an, Önceliğin sadece bebeğin olmalı. Hamile olduğunu öğrenince, Pat diye sigarayı bırakan insanlardan ne eksiğiniz var sizin? Ne tiryakiler gördüm, gebelik boyunca bir tane bile sigara içmeyen. Onların ki bebek de sizinki ne? Onlar anne adayı da, siz kimsiniz? Yapmayın gözünüzü Seveyim ya. Günah. Karnınızdakinin hakkına giriyorsunuz. İster alının, ister gücenin yazdıklarıma. Doğrusu bu. Silkelenin de kendinize gelin.