Ebremrabia Hayırlı günler Kızlar Anlamı güzel erkek ismi söyler misiniz Eşim ısrarla adı ERK olsun diyor ama ben istemiyorum 😢
AygyulSina Ebremrabia benim oglumun ismi Sina anlamida misirda bir dagin ismi ve hz. Musaya Allahin sozleri o dagdan geliyormus anlami bu sekilde
anapanda12 Alparslan Emre Erdem Emin Mehmet Salih Mert Yiğit Ege Efe Dağhan Gökhan Ali Oğuzhan Talha Asaf Mirhan Burak Burhan Miraç Malik
Aby34 Oğluşum oluraa Kıvanç düşünüyorum anlamı çok güzel az ve güzel isim cinsiyetimiz daha belli değil. Kızçem olursa da onun ismi de hazır😍❤️❤️❤️
dishonest Anlama önem veren biri ♥️ Canım bende anlam açısından çok isim aradım en sonunda Erdem’e karar verdik anlamı gerçekten çok güzel. Söylenişi de çok hoş bence.
Caglaucrr Ebremrabia anlam olarak güzel olabilir ama errrkkk diye seslenince nebilim tuhaf geldi inşallah koymaz bunu eşin 😁😁
Busra280607 Ebremrabia benimde eşimin ısrarıyla oğuz kağan olucak inşallah ben hep arden istedim arden koyabılırsın
Drquinzell Ebremrabia Ebremrabia cok guzel bir isim bence anlamida guzel , ne koydunuz ismini merak ettim 🥰