Sener 56-57 ile hamile kaldım, 27 haftalığız 74 kiloyum 🙈 çokta yemiyorum aslında hareketliyim de normal mi sizde durumlar nasıl kızlar 🤰🏻👶🏻💙❣️
Arbie Sener Ben 19 haftalığım 50 kg ile hamile kaldım 47.5 a düştüm şuan 49 kiloyum 🥴hamilelik şekerim çıktığı için diyet yapıyorum 🥴
AygyulSina Sener 27 hafta icin biraz fazla degil mi nerdeyse 15 kilo almissin ve onunde daha 13 hafta var doktorun birsey demedi mi bu konuda
derya14 Sener Az yada çok yemekten ziyade ne yediğiniz daha önemli aslında. Kalorisi çok yüksek yiyecekler tüketiyorsanız az bile yeseniz maalesef kilo olarak geri dönüyor 😔
Sener AygyulSina boyum çok uzun olduğu için kilom belli olmuyo herhangi bişey söylemedi ama bana da biraz faZla geliyo daha alacağım kilo da geri de 40 a kadar çok alırım gibime geliyor
Sener kocisininprensesi gayet idealmiş kilon ben birden aldım nasıl oldu bende anlamadım çok yemiyorum ama şerbetli tatlılara çok düştüm normal de hiç sevmem ondan sanırım 🙈 sağlıacakla doğur inşallah ❣️
Sener [bilinmeyen] haftana göre normal senin zaten 21-22 sen sonra birden alınmaya başlıyo kilo sağlıcakla doğur inşallah ❤️
Arbie Sener ya allaha şükür bebiş iyi😆ama dışardaki insanlar sinirimi bozuyo hergün goruyorlar göbüş büyümmiş ee büyüsün artık nasıl hamilesin sen kilo almıyon doğurcan hala göbek yok😡çeneleri durmuyo hiç ilk hamileliğimdede 6 kiloyla doğuma gittim şaf anlatamıyorum millete😡
Ggizemsnl Kvsrnl123 hamileyken zayıfladın herhalde bebeğin kendi getirdiği kilolar bile 1 den fazladır. Maşallah
ebrarmom08 Sener 60 la hamile kaldim bgn 66 67 leri gordum doktor cok kilo almssn almamaya dikkat et dedi 🙄 25+3 üz
Gkayra Sener Sener Benim de 27.haftam canım ,56ile başladım bende 64kiloyum şuan da doktor çok fazla diyo ,dikkat et biraz istersen ,senin için bebeğinin için sıkıntı olmasın...
Fulisko 27.haftadayım 10 kilo aldık daha da almak istemiyorum inşallah almam ama sanmıyorum kesin alırım .54 düm 64 oldum 70 kle bitirsem ii olur bakalım nasip🙋🏼♀️
Arbie sevgitekes cnm benim ailede ısti şeker hastalığı zaten hamile kalamsan öncede gizli şeker çıkıyordu hep 😬bir gün kayınvalideme dedim kendimi iyi hissetmiyorum şeker ölçüm aletini getirsende bi baksak dedim ve o şekil öğrendim🥰şimdide kendimde aldım aleti sabah oğle akşam ölçüyorum kontrol altında tutmak için