BurcuUur Arkadaşlar 22 haftalıkken detaylı ultrason da bebeğim ortalama ölçülerde 20+4 çıktı kilosu da 370 gr doktor normal dedi ama benim biraz kafam karıştı tüm ölçüleri uyumlu ama sat a göre 10 gün küçük çıkıyor benim gibi olan var mı biraz stres yaptım
Hazelkuru BurcuUur benim 2 hafta geri canım doktorum 3 ve ilerisi olmadığı sürece sorun yok dedi ayrıca geç döllenme anne ve baba yapısına göre de bebek öyle olabilir dert etmeyin
Elifece BurcuUur valla benim ilk günden beri 10 gün geride ilk başlarda çok kafaya takıyordum . Beslenmeme dikkat edince toparlandı biraz ama 35. Haftadayım şu an hala 1 hafta geri .kilosu hep az .anormal bir şey olsa doktor Zaten söyler
BurcuUur Hazelkuru kilosunda sorun yokta ölçüler kafamı karıştırdı benim bebek geç döllenme onu biliyorum da 4. Bebeğim diğerlerinin kalp atışı olmadı düştüler biraz kafaya takıyorum
Reyhan_mrc25 Hazelkuru aybike-21 canım 28 haftada şeker yuklemesinden sonra sekerim çıktı hastanelik oldum orda tabi diyet yemekleri tatsız tuzsuz şeyler yemek kilo aldirmiyo aksine verdiriyo 72 ile başladık 78 çıktık şimdi 76 düştük dahada almadım 5 gün kaldı doğuma