Gamzeinci00 Kızlar 5+1 im mide bulantim yok sizin ne zaman basladi bulantilariniz ara ara icim titriyomus gibi hissediyorum sizlerde durum nasil
basaran Gamzeinci00 ben ilk 3 ay hicbir hamilelik belirtisi yasamamistim 😂 heralde hamile degilim derken 4. Ayda saati bile şaşmayan bulanti ve kusmalarim basladi.
hunilimom Gamzeinci00 hiç midem bulanmadı benimde ki normal hayatta en çok çektiğim şey midem di😂 allaha şükür 31 haftayı bitircez yarın hiç olmadı herkeste olucak diye birşey yok zaten canım hem haftanda küçük ilerde olur belki
Gamzeinci00 Koza tabiböylede nedense kendimi bulantim yok diye hamile degilmis gibi hissediyorum garip bi durum 😅
Busrapolat Gamzeinci00 6+5 im canım benimde o zamanlar hiç yoktu bende senin gibi düsünüyordum ama bu aralar oluyor inşallah senin olmaz zor çünkü 😕
Koza Gamzeinci00 inşallah olmaz bence hiç bu ihtimali düşünmeyin iyi birşey değil. Yediklerinize dikkat ettiğiniz müddetçe de bence biraz aşılabilir
Sevimnaz basaran istifra sonradan oluyo mu 13.haftadayız bulantı var sadece insallah boyle birşey olmaz 🙄
Ssguler Gamzeinci00 Gamzeinci00 Canım benim de ilkler de bişey yoktu hatta hamile olduğum aklımdan çıkıyordu şuan 9 haftalığım ama keşke ilk günlerde ki gibi kalsaydım iştahım vardı en azından şuan çok kötü geçiyor bişey yiyemiyorum hatta serum falan alıyorum bence haline şükretmelisin 😊
oglumvebenn Gamzeinci00 7.-8. Haftalarda başladı Benim de midem bulantılarım, 5. Aya kadar devam etti, ama herkeste farklı oluyor kendini şartlandırma midem bulanacak diye, belki de rahat geçecek ☺️
1ogrencianne Gamzeinci00 16+2’deyim Allah’ıma şükür hiç midem bulanmadı bugüne kadar herkeste bulantı olmuyor sorun mu var diye düşünme 😊
cns-ozkpln Gamzeinci00 11 haftalık hamileyim daha hiç mide bulantısı yaşamadım inşallah yaşamam hamilelikte kesinlikle bulancak diye bir şey uok canım merak etme kişiden kişiye değişiyor
Ceren2019 Gamzeinci00 ben 10 haftalıgım 1 haftadır mide bulantım var herkeste olmayabılıyormus doktorum Oyle demıstı kendi kendime nazar ettim
Silver Gamzeinci00 13. Haftalık hamileyim ilk üç ay bulantı ve koku hassasiyetinden herşeyden uzakta yaşadım resmen.Geceleri uyutmuyordu.Yemeğin tadını alarak yiyemiyordum bile.Buda bana 3 kilo vermemi sağladı.Bulantı olması iyi değil olmasında inşallah.Şu bir haftadır rahatım. Geçti çok şükür.