Cngul 2 nci gebeliğim ilkinde böyle birşey yoktu aşırı böyle titreme oluyor anlık 31 haftalığım normalmi yada sağlıksız bir bebek mi diye aklıma takılıyor
seymanur0 Cngul Benımde ikinci gebelıgım bu çok tıtrıyordu ama normalmiş bugünde doğurdum çok şükür bir sorun bir sıkıntı yok elhamdulillah 🤲
aysl06 Cngul benimde öyle bende korltum ama bence normal çok titriyor yerimden zıplıyorum resmen hala da car bide neredeyse her gün benimde kız 2. gebelik ilk kızımda yoktu 30 haftalık bilemedim
sumeyyeravza Cngul benim kızım var on buçuk aylık, onu hıçkırık tutarmış tık tık olurdu bazen☺️ sağlıklı elhamdülillah. Kız bebekler daha hareketli oldukları için normaldir bence.
Cngul ipos13 yani anlamadım ilk çocugum erkekti ve normal tekme atardı sakindi anne karnında bu kız böyle anlık titremesi oluuor gün içinde anlamadm hıçkırıkmı onuda anlamdm
Cngul seymanur0 ya allah analı babalı büyütsün bende çok titriyor sürekli dedim hasta felan 2 li tarama temiz geldi biraz yaş riski çıkmıştı önemsemedi doktorlar detaylıda temiz ama tedirgiblik var işte
seymanur0 Cngul ay aynı seyı yaşamışız Benımde ılk erkektı sakindi bu kozlar hep böyle demekki😅😅 Benımde kız karnım dalganırdı, titrerdi sanki içerde deprem oluyor 😅😂 ama içini ferah tut hersey temızse bişey olmaz inşAllah
miniksusamtanemm benim uzanırken oluyor hatta birkaç kez evde sessiz olunca tam o sakin sakin uzandığım vakitte oldu deprem oluyor sanmıştım vallahi 😂😂😂 içeride ne yapıo bilemiyorum dönüyorr mu kendine yer mi açmaya çalışıyor emin değilimmm🤪
Cngul seymanur0 inşallah sadece 2 lide yaş riski çıktı o kadar perinatoloji takipliyim normalde ilaç kullanmaktan o 30 yaş üstü herkrste çıkabilir dedi ama böyle titreyince dedm bir sorunmu var
seymanur0 Cngul yo yo bişey yoktur stres yapma bebeğe de geçer Allah korusun suyun azalır iyi düşün iyi şeyler olsun
gencannee_ Cngul böyle sanki içeride birşeyler sallanıyor gibi oluyor demi benimde kızda yapıyor bunu ama niye yapıyor bilmiyorum 🤣
zeynepyusra Cngul 32. Haftalık olduk ikinci hamileliğim geçen deprem oluyor sandım resmen içerde titreşime giriyor sürekli yapmaya başladı