snmcftc İlk gebeliğim doğumdan sonra spiral taktırmak istiyorum bir kaç sene istemiyorum 2. Bir çocuk nasipse tabi ama bilemedim yapıyorlar mı mantıklı mı düşünceniz nedir bu konuda şaş kaza olur daha birine alışamadan 2. Zor gelir diye korkuyorum
Alara6161 snmcftc spiral bi korunma yöntemi değil mlsf kaymadığı halde hamile kalan çok insan oluyor ya 3 aylık iğne yada implant yaptır derim en iyi iki korunma yöntemi.
snmcftc Alara6161 ya kola takılan şeyden istemiyorum çok bi bilgimde yok iğneyi hiç bilmiyorum hatta 🤣
elanunverr ilk doğumumda 42.günümde kan testi vererek taktırmıştım evet takılıyor basit bir işlem sonrasında bi kaç gün ağrılı oluyor ve ilk 6 ay ara ara lenkenme olabiliyor
Alara6161 snmcftc 3 sene% 100 koruması var implant in 3 aylık iğnede aynı şekilde sağlam koruması var ama spreyi takcaksan özelde taktır onlar bakırmı gümüşmü bişi takıyor en iyisini onlar bilir hani bnm halam öyle yapmıştı özelde taktirmıştı yılda bi kere kontrole gider ama yıllardır korunmuştu
snmcftc Mikaa_ valla bilemedim yani Allah nasip ederse zaten her şekil olur ama önlem şart prezervatif de kullanmıyoruz 😂 bende istemiyorum o yüzden ne yapsam ne etsem bilemiyorum
Mikaa_ snmcftc aynı durumdayım mecbur kullanmalısınız artık suan uyuyamıyorum bebek sallamaktan🤣 doktorum bana emzıren anneye uygun hap yazdı
snmcftc Mikaa_ 😂😂 yakın zamanda benim sonum gibi bizimde az kaldı doğuma hayırlısıyla hadi ilk di olursa olurdu da artık tehlikeli işler birde çok var çevre de duyduğum hemen 2. Ye hamile kalan
snmcftc Alara6161 bunu doktoruma sorayım mantıklı olanı söyler sanırım ya hani hap kullanmak da istemiyorum bilemedim evet bende işte 3 4 sene istemiyorum