dün geceden beri postlara yanıt bırakıp bırakıp duruyordum kızlar hadi bu hikaye de benden gelsin 🙊 10 gün önce planlanan sezeryanım vardı o gün bugündü sabah saat 6 15 sularında hastaneye geldik hemen bir nst ultrason damaryolları yatışlar halledildi tek sıkıntımız sezeryan ameliyatın fazla olmasaydı 5 tane sezeryan vardı ard arda ve ben sonuncu oldum olsun geç olsun güç olmasın demişler 🤠 sonrasında sıra bana geldi nefes alışverişleri yaparak doktorlara gayet güler yüzlü davranarak ameliyata girdim sohbetler falan derken belden anestezi uygulandı o acı bir sinek ısırığı kadar gerçekten hemen yatmamı istediler anestezi uzmanım küçük bir iğne alarak her yerimi test etti dokunuyorsun batırıyosun cinsinden ve ben artık anlamamaya başladım uyuşmuştum ışıklar kapatılması önüme bir çarşaf yukarıda beyaz ışık var ama herşeyi görüyorum oraya bakmıyorum anestezi uzamanımla sohbet ediyorum başka hemşirelere bakıyorum kendimi oyalıyorum bebeğin kafasının çıktığını gördüm 15 dakika da aldılar kuzumm ağladı annem diye bağırdım ve sustu onu giyinmeye aldılar bilgisayardan müzik açtılar beraber söyledik mırıldandım dikişlerim halloldu baskı çekme sallanma herşeyi hissediyorsunuz acı ağrı asla yok kasılırsanız strese girerseniz başınızda ağrır omuzlarınız da ağrır en büyük ilaç mutluluk güle oynaya ameliyata girmek rabbim hepinizi ister normal ister bu şekilde her şekilde kurtarsın inşallah ♥️♥️♥️♥️♥️