senosbae Bizim tarama testi için zamanımız gelmiş sizler ikili test tercih ettiniz mi ? Sonuçlar ne kadar sürede ve nasıl çıkıyor ? İstanbul’da olanlar devlet hastaneleri iyi mi bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız 🫶🏽
beeetul senosbae özelde yaptırdım bir gün sonra sonuçlar doktoruma gitti. Herhangi bir sorun görülmedi çok şükür.
pembeniz İlk oğlumda yaptırmadım bu bebişimde de yaptırmayacaktım ama bir an yaptırmak geçti içimden, ortalama iki hafta içinde kan sonucu çıkmış olur dedi doktor bakalım
senosbae pembeniz inşallah tertemiz sonuçlar alırız devlette mi yaptırdınız sonuçlar ekrana mı düşüyor hastaneden mi alacağız
senosbae miramoms_ fetal dna yaptırdınız mı acaba biz karar veremedik gerek var mı doktor isteğe bağlı dedi
senosbae miramoms_ herkes bambaşka şeyler söylüyor bu testler veya gebelikte aşılar için insanın kafası Allak bullak oluyor ☺️🫣
miramoms_ senosbae testleri de yaptırdım aşı da oldum canım yarın tekrar bi kontrolüm var sağlık ocağı çağırıyor haftaya şeker yüklemem var bakalım ne olacak