gnsozby Kızlar 2. Hamileliğim emel hanıma gidiyorum doğum yapan doğum ücreti bilen ve Dr tanıyan var mı?
gizembb_ gnsozby bende atakente sedat hocaya gidiyorum canım. Geçtiğimiz bayramda sorduğumuzda 45 bin civarındaydı ama zam gelicek 55 civarında olur denmişti bizde doğum paketi aldık fiyat olarak daha uyguna geldi
gamzeli__ gnsozby bende emel hanıma gidiyorum Doğum ücretlerini sordum paket yapmışlar işte içinde muayenesi hamileyken yapılan testler 6 nst ücreti dogum oda süslemesi şerbeti fotoğrafcısı yok diyetisyeni cocugun 25 günlük muayenesi felan birkaç gereksiz şişirmelerde vardı 86500 dedi 9 taksit
gamzeli__ gnsozby ama diyelim ki sen 2’li testi atıyorum şeker yüklemesini yaptırdın işte muayene gitcegin günler de hesaplanıyor fiyat dahada düşüyor
conen Selamlarr, Ben Aktif hastanesine gidiyorum Çiftlikköyde, Gülcan hanıma. Doğum fiyat bilmiyorum ama hastane olarak ve doktor olarak çiftlikköy aktifi daha çok seviyorum
conen Bir de görümcem 10 ay önce doğum yaptı, gebeliği de riskliydi erken doğum riski vardı. Emel hanımda yaptı, o çok memnundu. İlgili, güleryüzlü diyordu hep