terabitiha Merhaba 8+4 haftalığım, bugün bir anda gülünce sol kasığıma çok büyük bir ağrı saplandı sonra geçti, böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?
niinil1 terabitiha bebege bisey olur mu diye düşünüyorsun sanırım 😄 ilk hamilelikte böyle saçma korkular hep oluyor malesef. Hiçbir şey olmaz canım. Yerleşene kadar ağır kaldırma yukarı da uzanma ama
Monorassa terabitiha aynısını az önce yaşadım 15+6 günlük baya şiddetli gırdı ağrı ama Bıkac sanıye sonra gectı şükür ara ara oluyor doktoruma sorduğumda başka sıkayet eslık etmıyorsa ve kısa sürüyorsa korkma demıstı
merve_unaldi terabitiha kuzum ilk dönemlerde bana çok oluyordu kanama olmadığı sürece normal demişti Dr un saniyelik batıp gidiyorsa
Monorassa terabitiha benım gülünce degıldı eşime bagırdım bırden gırdı ağrı 🫢daha öncelerde de anıden ayağa kalkma gece yatakta donünce falan olmuştu o sekılde sormuştum doktora 😄
merve_unaldi terabitiha bende yaşadım kuzum korkma Allah’ın izniyle kaşık ağrılarıda bu dönemlerde olabiliyor ama benim özellikle 14 haftaya kadar sürekli bu şikayetim olmuştu saniyelik sürdüğü için rahatsız olduğumdan değil de bebeğimden dolayı endişe oluyordu elhamdülillah bir sıkıntı olmadı kendini güzel takip et Allah’ın izniyle sağlıkla güzellikle kucağına al bebişini