serra61 Arkadaşlar doktorum kesemin boş olduğunu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi nasıl kürtaj olanlar nasıl oldunuz ben korkuyorum biraz acılı bişey mi
_06momms serra61 şimdi de 5 haftalık hamileyim tekrar keseyi gördüm bide kalp atışını duysam rahatlıycam ama bu stres hiç bitmiycek galiba
elmasd8 serra61 ben şehir hastanesinde oldum geçen hafta anestezi altında oluyor hiç ağrı olmuyor sonrasında regl sancısı gibi oldu Oda kısa sürdü
Bebininannesi_ serra61 bende kurban bayramında oldum şehir hastanesinde benimde kesem boştu çok şükür hiç ağrım sızım kanamam olmadı 2 adet sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim suan 9+3 deyiz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
_06momms Temmuz ayında oldum . Bebeğimin kalbi durmuştu 8 haftalıktık .. Ağrı acı hiçbişey hissetmedim tamamen uyuttular zaten 10 15 dakika falan sürüyor çıktıktan sonra hafif karın ağrın oluyor o kadar
serra61 _06momms içinizi ferah tutun bir kere oldu bir daha olcak diye bişe yok iyi düşünün iyi olsun
conen _06momms ne kadar sonra hamile kaldınız, bir de doğal mı oldu? Ben de 2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum, 9. haftada durmuş maalesef. Şimdi gerginim ne zaman olur bilemiyorum sabretmek zor
serra61 Bu benim üçüncü gebeliğimde ilk defa başıma geldi boş gebelik siz devlet hastanesinde mi oldunuz
_06momms conen 2 adet sonrası hamile kaldım 3. Adetimi görmedim yani . Evet canım doğal yolla oldu . İnşallah hayırlısıyla tekrar iyi haberleri alacağına inanıyorum . Benim 6 yaşında oğlum var oğlumdan önce de karnımda kaybettiğim 36 haftalık kızım oldu … cennette kavuşacağız inşallah hepsiyle de ❤️
feyzaerdr serra61 ben devlet hastanesinde oldum anestezi yapılmadı uyanıktım dayanılmayacak bi ağrı değildi tabi biraz can yakıyo ama sadece o anlık acı oluyo sonrasında bir şey hissetmemiştim