tatlibirisi iremmozkar ayy maşallah bende 6 haftayken ilk muayene gideceğim büyük ihtimal 6 hafta çıkmayacak insallah kese falan görürüm 🙏🏻
nurse12 iremmozkar harika haber doktorun ultrason cihazının kalitesiyle çok alakalı bir durum ben 6+2 yim bugün alttan muayene ile duyduk kalp atışını
iremmozkar nurse12 evet doktorum da öyle dedi bu usg perinatoloji muayenelerinde kullanılanlardan dedi 🙂
nurse12 tatlibirisi ben gittim bugün kese gözüküyor ama içini göremiyorum dedi içi boş olabilir mi diye korktum alttan bakalım netleşir dedi çok şükür alttan baktı hem kendini gördük hem kalp atışını duyduk 6+2 yiz
tatlibirisi nurse12 çok merak ediyorum yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum alttan muayene de spekulum takarak bakmıyorlar dimi
tatlibirisi nurse12 ben hamile değilken alttan muayene yapacağım demişti onu takmaya çalışıp çok canımı yakmışlardı o yüzden çekiniyorum alttan muayeneden teşekkür ederim 🙏🏻
nurse12 tatlibirisi korkma zaten bebeği görücem diye heyecandan hiçbişey gelmiyor aklına sağlıcakla gelsin minik ❤️
minigiminannesi03 iremmozkar maşallah rabbim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah yarın bende duyarım kalp atışını 5+2 olacaz bakalım
meyvemsi iremmozkar bizde 5+5te duymuştuk 🥹💙 gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıcakla gelsin insallah 🤲🏻