fatosdi Beta değerim 1874 çıktı hem kan hem idrar testim pozitif çıktı. bugün doktora gittim kese yok ve gebelik belirtisi yok dedi test yanlış olabilir dedi. Tekrar kan testi istediler. Bende yarın başka bir doktor gidecem. Alttan muayene etti emin olmak için eminim değilsin dedi. Bilmiyorum bişey yazın :(
Pofidik123_ fatosdi bebeğim beta değeri 2000 üstü olunca kese gözüküyo ben pazartesi kan verdim iki hafta önce değerim 1436 çıktı çarşamba gittim minicik kese gördü yani tahmini değerim iki katı olursa 2800 lerde falan olması lazım anca öyle minicik kese gördü hesapla ona göre git doktora
smge98 fatosdi Kese görünmese bile rahim kalınlaşır acaba rahim sertleşmemişti bu yüzden mi öyle dedi Ama tabiki bu kadar kesin konuşmaması lazım siz başka bir doktora gidin
Zcelik4396 Kan testinin yanlış çıkma ihtimali hem de 1800 civarıyken. Saçmalamış bence. Geç döllenme olabilir kiii kese zaten hemen görünmeyebilir. Benim 3000 küsür olmasına rağmen kese görünmedi
Zcelik4396 Benim bildiğim doktorlar bekleyelim bir iki hafta sonra tekrar bakalım kese oluşacak mı der. Kese oluşur bebeği görmek için beklenir, bebek görünür kalp atışı için beklenir. Bu böyledir. Eminim hamile değilsin diyen bi doktor ilk defa duydum
zeyuz fatosdi ay bu doktor kafayı mı yemiş gerçekten!? İnsanları bu kadar üzmeye hakları yok. 2 hafta sonra gel takip edeceğiz demek yerine CAHİL CAHİL yorumlar yapıyorlar benim kuzenimin de 6. 7. Haftada kalp atışı duyulmamıştı haftaya duymazsak bebek ölmüştür falan dedi aptal aptal konuşmuştu kız ağlamaktan bertaraf olmuştu Allah’ıma şükür sağlıklı sıhhatli doğdu
_06momms fatosdi yerinde olsam aynı doktorun önünden bile geçmezdim bundan sonra .. bu değerle ne aramış acaba çok merak ettim 4+5 haftalık hamileyim dün alttan muayneyle keseyi ancak gördük zaten daha minicik . Bekle canım 🌺