Mehar04 İdrarda gebelik testini sabah mı yaptınız normal bir gündemi hangisi doğru sonuç veriyor kızlar
Nouwellemariee Mehar04 sabah yapılan testlerde doğruluğu daha çok diyorlar ama ben akşam yapmıştım çıkmıştı
HanlarinMomysi Mehar04 sabah yapmıştım adetim 4 gün gecikti çok silik çizgi çıkmıştı erken olduğu için
isyo Mehar04 bende günün her vaktinde yaptım aynı sonuç çıktı sabah denmesinin sebebi geceden sabaha kadar idrarda daha çok değer birikmesi
ucmgk21 Mehar04 adet olmam gereken gün yani gecikme olmadan dayanamadım ve akşam saat 10 da yaptım ve koyu bir şekilde 2. Çizgi çıkmıştı
Gulhan Mehar04 ilk testi sabah yaptım ama ilk idrarla değildi sadece hiç birşey yiyip içmemiştim onda çok silik çıktı sonra akşama doğru tekrar bi test daha yaptım bu sefer daha da belirgin çift çizgi cıktı .
yigitmom_ Mehar04 adetime 3 gun kala öğle vaktinde yapmıştım cift cizgiyi görüp o gunde kanda verip gebeligimi öğrendim
Elininanasi Ilki gunorta yapdim cok solgun cokkk solgun cikti.yarini ac karina yapdim cikti.hergun gecikince hcg deyeri yukseliyo canim.o uzden sabahlar et
Ayguns Mehar04 ben sabah idrarıyla yapmıştım canım internette sabah idrarıyla daha iyi olduğu yazıyordu. Bir hafta geciktikten sonra yapmıştım
EbruIrmak Yani geç döllenmeyse sabahta yapsan silik çıkıcak zaten yada adetine daha varsa günün geçmişse zaten günün hersaati çıkıyo
Mervee15 Mehar04 ben adet olmam gereken günde yapmıştı ve akşam yapmıştım ikinci çizgi koyu bir şekilde çıkmıştı 😍
[silindi] Mehar04 ben öğleden sonra yapmıştım. Hiç alakası yok sabahla bence erken gebelik testi al onda hemen cıkar