momsibel ceydamomy canım 24. Saatide değerlendir en erken 24. Saatte catlayabiliyor. Benim öyle mesela 36 yı beklemiyor. Çatlama anımıi hissedersin belki takip et kendini. 24 . Saatten itibaren dinle kendini karnında ufak kısacık bir sızı oluyor içinde sanki bir şey kırılmış çıt etmiş gibi.
momsibel ceydamomy doktorumun tavsiyesi şöyle, iğne yaptığım gün ilişki yok sonraki 3 gün ilişki var. Ben iğne vurmadan önceki gece de ilişkiye giriyorum içerde hep hazırda sperm dursun diye.
123balci Genelde 36 saat derler. Dr saat olarak söylemedi mi. İğneyi vuruncagimuz saat ve ilişki saatini bile yazmıştı, bnm Dr
ceydamomy 123balci hayır söylemedi yumurtalarıma baktı 19 mm olmuş iğne al vurul direkt dedi aldım vuruldum sonra gün aşırı ilişkşye gir dedi iğneyi vurulduktan 1 gün sonra gir dedi saat vermedi ve tutmadı bu ay
momsibel ceydamomy bak en net dediğim gibi iğneden sonra kendini dinle catladigini anlarsın bence o anda yeni çatlamış yumurtaya hemen taze spermler gönder. İçerde ne kdar çok sperm olursa en sağlıklı olanın dölleme şansı yüksek olur havuzu doldur yani
momsibel ceydamomy hayır 24. Saatten itibaren bakmalısın. Herkesin kesin 36 da catlamiyor. İlişkiyi o saate bırakırsan en taze ilk 12 saat boşa gitmiş olur. Ben bugün erken catladigini söyledim doktoruma mesela o zaman ilk güne daha çok önem ver dedi 2. Günde olsun yine 3 önemli değil o zaman olmasa da olur dedi.