Sibel_10 zeynepyldrm_07 zeynep seni tanimiyorum ama dogum yapacagin zaman hep dua etmistim bebeginle ilgili haber alinca hergun girip sana bakiyordum ne oldu acaba diye hergun dua ediyordum evlat acisinin yerini hicbirsey tutmuyor bem gormedim hic evladimi hissettim sadece donrada bir anda gitti kucagima bile alamadim her saniye aklimdadir ama rabbim sana yasatmis koklamissin mucadele ettiniz sen imtihanini yasadin onun icin bekledin her biri sana mukafat olarak geri donecektir sabirli ol cnm metanetli ol daha zor gunlerin olacaktir ama gececek emin ol rabbim bizlere burer evlat verdi geri aldi ne kdr seviyormus demekki boyle dusun elinden birsey gelseydi yapardin kaybeden butun anneler yapardi eminim ama olmayinca olmuyor ne yapalim.. rabbim gonlunu ferahlatsin cnm
nobodyyss zeynepyldrm_07 Allah sabır versin, ne denir bilemiyorum çok zor yaşadıkların. İnşallah Allah sizi cennetinde buluştursun.
zeynepyldrm_07 -Cennetkusuannesi- he valla o asıl olan yere gitti çok şükür rabbime zor ama sabrı veriyor 🥲🤲🏻
annelikyolculugumm zeynepyldrm_07 boğazım düğümlendi ne diyeceğimi bilemedim Rabbim sabırların en büyüğünü size versin dünya imtihanınızı kolay tamamlamayı nasip etsin. Cennette sizi bekleyen bir meleğiniz var 😭
temmuzonbir zeynepyldrm_07 Allah gönlüne yüreğine ferahlık versin sabır versin inşAllahh, bir cennet kuşu bekliyor seni, çektiğin bu acı günahlarına kefaret olsun inşAllahh, ne desek boş kalır, başın sağolsun canım🤲🏻❤️
zeynepyldrm_07 Sibel_10 ah canım benim Allah senden razı olsun inşallah dediğin gibi valla elimizden bişey gelseydi eğer herşeyi yapardık ama Allah’ın elinde olan bişey verdiği gibi de aldı çok şükür bi imtihan evet zor ama inşallah atlatıcam🥲❤️❤️❤️
Gamze-06 zeynepyldrm_07 başın saolsun cnm Rabbim inşallah ferahlığı versin içine 🤲🏻 bu yaşadığın imtihanı isyan etmeden tevekkül ile geçirebilmeyi nasip etsin mevlam.. hiç bişey teselli vermiyor insana ama Rabbimin imtihanı. Benimde 2 tane cennet kuşum var. Cennette bekliyorlar inşallah annem babamda cennete girsin diye bizlere şefaat ederler 🤲🏻