selosya 36+2 hamileyim annişler ilk defa vajina da tarif edemediğim bir şey var sanki baskı mı desem, böyle idrar dolmuş hissi mi desem, minik ağrı öyleli birşey bu nedir ?
Iremm2611 selosya çok normal canım bu haftalarda hepimiz yaşıyoruz bu durumu bebek aşağı baskı yapıyor ondan
mavimsiiii selosya normla oluyor bebek artık çok büyüdüğü için sürekli baskın olacak doğum yaklaşıyor kafana takma
blnmyld selosya Çok normal eğer kanalda ise bebek veya baş aşağı ise oluyor ama ben henüz o kadar baskı hissedemedim veya anlamıyorum sadece ara ara karın ağrısı gibi geliyor bebej sertleşip gidiyor 36 haftalığım bende 😅
selosya Iremm2611 Ay ilk kez oldu da korktum biraz öyle miii, bende çok mu yoruldum acaba felan dedim.
selosya blnmyld Bende de ilk defa oldu dedim ay birşey oluyor galiba daha ağrım varken post açtım düşün. 😂
temmuzonbir selosya bayaaa hemde 😀 yemek yerken bari dur diyorum ya hem aşağıda hemde tepiniyo fırlıycak şimdi 😂
selosya temmuzonbir Ay aynı birde benim ki soğuk kahve’ye öyle tepki veriyor ki kahve arkadaşımı buldum galiba. 😂 Gerçi sanki benimkine yemek olsun yeter gibi heyecanlanıyor herhalde yemek gidiyor diye durmuyor. 😂
temmuzonbir selosya benimde ilk tecrübem yaşadıkça deneyimleriz Allah’ın izniyle bordo bereli bile oluruz bu gidişle 😂😂