Blgnnnnn ebrusahiinn bizim cinsiyet belli değil daha ama kızım olursa Gökçe yada Umay koymayı düşünüyorum
h_drk1 ebrusahiinn eğer cinsiyet kız olsaydı Minel zeren olacaktı ama oğluşum olcak siz bu isim fikir olabilir kızlarrrr🌸🌸🌸 anlamı da güzel
SuEr_Tu1512 ebrusahiinn Bizde bulamadık daha 🤷🏻♀️ Not aldıklarım: Tuana, Leyla, Eflin, Elisa, Sahra, Zümra, Mihra, Lina, Larin, Helin şuanlık bu isimleri çok beğeniyorum bakalım hangisi olucak🤷🏻♀️
ebrusahiinn xlittleturtlex bende öykü ikra ilay hosuma gidiyor ama bilemiyorum cevrem her ismi o kadar kullanmis ki isim bulamiyorum
xlittleturtlex ebrusahiinn bi de bi isim diyorsun bunu beğendim diye ay onlar çok ağlak oluyor ay onlar çok mızmız oluyor diye heves kırıyorlar
ebrusahiinn xlittleturtlex yok be ben kimseye sormuyorum esimle hangisini begenirsek ama karar veremiyoruz herkes dusuncesini kendisine saklasin cevap verene de karslik vermiyorum susuyolar 😂😂😂
ebrusahiinn SuEr_Tu1512 bizde iste boyle soylemesi kolay ama yeni nesil bakalim daha 4 ay var ama bulamiyoruz öykü ilay ikra var aklimda suan
ilayada1 İlk bebeğim kız olsaydı ilay ada koyacaktık ikinciye olur da kizim olursa hala ayni fikrimiz 🥹🤭