temmuzonbir kader_00_ ailesiyle çok yakın oturuyorum hatrı için epey yıprandım şükür ki geçti hallettik 😀
selosya Yaaa biz polisliğe hazırlanırken spor kursunda tanıştık eşimle arkadaşlığımız öyle başladı ve ilerledi, sonra o polisliği kazandı okula gitti ben hazırlanmaya devam ettim ve benim ki olmadı, dedik polis olamadık kocayı emniyetten alalım. 😂
BloomingMama bebekisteyen ben yakın arkadaşımla buluşmuştum arkadaşımın sevgilisi görüntülü aradı o ara senin yok mu biri dedi yalnız olmaz sana birini bulcam dedi yok dedim sonra instgramdan eklemiş o ara izindeymiş sadece 1 kere 1 saat buluştuk sonra bidaha hiç görüşmedik sonra baktım silmiş ayy dedim sanki çok meraklıyım 😅😅 sonra bu arkadaşlarımız evlendi onların düğünde denk geldik tekrar aman allahım ben zaten ilk gördüğümdede çok beğenmiştim ama o ara asla sevgili bile düşünmüyormuş doğuda olduğu için kafası kaldırmazms falan filan düğünde denk gelince bu sefer bu benim olmalı başka yolu yok dedim öylede oldu 😅😅😅😅
esindemirr_ bebekisteyen Allah daim etsin 🤍 biz aynı iş yerinde tanıştık ben daha işe başlayalı 10 gün olmuştu eşimde başladı ben ona göre daha tecrübeli olduğum için ( 10 gün 😂 ) ona işi öğretiyordum ama öyle bir çekim oldu ki hep birbirimize bakıyoruz işte çıkışta güzergah aynı olduğu için beni eve bırakıyordu saatte geç oluyordu baya ben 23 eşim 21 yaşındaydı gerçekten birbirimize tutulduk sadece 1.5 ay konuşup nişanlandık iş arkadaşlarımız şok olmuştu 😂 şuan 9 aydır evliyiz 8 aylık hamileyim oğlumuzu bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin hâlâ ilk gün ki gibi çok seviyoruz birbirimizi 🤍🫠
elif0502 bebekisteyen bizde eşimle aynı apartmanda oturuyorduk ben 3.katta o 5.katta ben o ara markette çalışıyorum eşimde eşimde uzman çavuş neyse sadece 2 3 kere denk geliyoruz apartmana girdikçe falan neyse bn aklıma koymuştum eşimi birgün not yazdım tanışmak istediğimi ve kapısına bıraktım sonra notuma cevap verdi oda derken biz böyle birkaç gün notlaştık apartmanda ama o benim olduğumu bilmiyor neyse yakalanırız artık diye en son numarasını yazmıştı nota tabi ben cesaret edemedim nedense telefondan yazmaya sonra bnde son bir not yazdım numaramı o yazsın diye sonra böylece başladı tabi şuan olsa böyle birşeye cesaret edermiyim asla o gün nasıl ettim hâlâ bilmiyorum çok şükür ekimin 20 sinde 2 yıl olacak ve ilk bebeğimizi kucağımıza alacağız inşaAllah ya Ekim sonu ya kasım başı 🥰🥰😄
beeetul bebekisteyen Üniversitenin ilk günü üni’nin kafesinde tanıştık. Okula girmeden önce kaynaşalım birbirimizi tanıyalım demişlerdi ders saatine kadar topluca oraya oturmaya gitmiştik. Tam karşıma denk geldi eşim. Görür görmez çok beğenmiştim :) o da aynı şekilde beni görüp beğenmiş ve okulun ikinci haftası arkadaşlardan numaramı alıp bana ulaştı. 1 ay konuştuk sonra ben arkadaş kalmak istediğim için konuşmayı kesmiştim. Daha sonra bir şeyler bahane oldu ve tekrardan konuşmaya başladık. Şu an elhamdurillah 10.yılı devirmemize az kaldı. Üçüncü bebişimiz de yolda ♥️
inciitannessi bebekisteyen ayy bizdee kuzenim eşimin kardeşiyle sevgiliydi yıllardır bi gün onunla gezmeye çıkmıştık kayınvalidem onu aradı çaya çağırmıştı bizde beraber gitmiştik sonra orda beni beğenip askim kocami aramışş oda geldii beraber oturduk akşam yemeğe çıkmıştık kuzenim ben eşim kardeşi falan sonra oldu gitti öyle hahahahaha kuzenim harika bi eltii 🫶🏼🫶🏼😘
Nazlimom__ bebekisteyen herkes sevdiğiyle evlenmiş yorumları görünce yazasım gelmedi. Görücü usulü fotosunu gösterdiler çok beğendim hemen içimden dedim bi sorun çıkmazsa ben bununla evlenirim ailesi geldi sonra kendi geldi ertesi gün numaralaştık 1 ay bile bitmeden ikimiz de ailelere tamamız dedik bu sefer aileler de sorun oldu vazgeçtiler vermiyorlardı beni eşimin ailesi de vazgeçelim vermiyorlar oyalıyorlar deyip eşimden iletişimi kesmesini istiyorlar eşim de bu kızı almazsam ömür billah evlenmem kaçar giderim buralardan fln demiş 2.5 ay sonunda bir gün de ne olduysa oldu herkesin dili bağlandı tamam dediler ve biz 2 gün sonra nişan takıp dini nikahı kıydık vermeselerdi kaçacaktık o kadar kararlıydık 8 9 ay da nişanlı kaldık evlendik 1.5 yıl oldu çok şükür iyiki kocamm hiç pişman olmadım şimdi bebiş bekliyoruz daha 4 aylık. Bu arada ben 2004 eşim 98 li aramızda 6 yaş var ve o benim resmimi ilk gördüğünde hiç beğenmemiş ailesi zorla getirmiş görücüye o resmi çeken senin düşmanın seni çirkin çıkarmış diyodu şimdi çok beğeniyor🙃
beeetul Nazlimom__ beğenmese alır mıydı senin için yeminler verip giderim buralardan der miydi hiiiç ☺️ maşallah canım Allah yuvanıza mutluluk huzur versin. Görücü usulü gibi olmuş ama sevip beğenmiş ve de vazgeçmemişsiniz. Hatta buna görücü usulü bile denmez. Her işe bi vesile lazım size de vesile olmuşlar diyelim 🌸
0209almira bebekisteyen eşimle tanışalı 3 sene oldu annemle aynı iş yerinde çalışıyordu bende iş ariyodum annemin çalıştığı yere gittim başvuru için annemde köydeydi o ara annen napiyo falan derken ise girdim bende 😁 o zamanlar abi diyodum yaşını falan bilmediğim için millet çalışırken telefonla oynuyo diye telefonları topluyodu eşim oranın ustasıydı 😁 herkes telefonunu aliyodu en son benim telefonumu o veriyodu öyle öyle derken tanıştık evlendik şimdi ikinci bebisimi kucağımıza aldık çok şükür 💝💫
fidanzeynalova bebekisteyen biz ikimizde moskovoda yaşıyoruz. İnternet sitesinde tanıştık. Sonra ortak arkadaşlarımız olduğunu öğrendik. 2 sene sevgili kaldık sonra nişan düğün ve çocuk😆❤️ Ben Azerbaycanlıyım eşim Türk.
Umutcan_ Evimiz kira olduğu için dedem köyden bize arsa verdi babamda ev yaptırıyordu o dönem ben köyü hiç sevmediğim için ev yapım aşamasindayken her gece ağlayarak dua ediyordum Allah’ım ya canımı al yada bana hayırlı bı kısmet nasip et köyde yaşamak istemiyorum diye üstelik henüz 17 yaşındaydım çok sürmedi daha ev insaatken teyzemler aracılığıyla bı görücü çıktı tanıştık istediler 3 ay içinde nişan düğün oldu şükürler olsun Rabbime sanki yıllardır birbirimizi taniyor gibi sevdik birbirimizi şuan 21 yıllık evliyiz ve 19 17 ve 12 yaşlarında iki kızım bı oğlum var yıllardan sonra Allah’ın bize nasip ettiği birde Miran egemiz olacak hayırlısıyla🥰 bu arada şuanda inşaatı bitmek üzere olan bı evde biz yaptırıyoruz eşimin köyüne üstelik heyecanla hevesle yıllar önce köyde oturmamak için evlenmek isteyen ben evlendim köye ev yapalim tatillerde gideriz huzurlu miss gibi diyen yine benn🤣😄😂
Nazlimom__ beeetul Amin teşekkür ederiz zaten hemen yılların aşığı gibi olduk herkes bunlar sevgili miydi diyo iyiki böyle oldu:))
pervinn_qq bebekisteyen ah canım kocacımla babalarımız arkadaştı iş nedeniyle bize geldiler kavurucu sıcakta terliklerimle şıpıdık şıpıdık bi ayran ikram ettik misafirlerimize sonra bi kaç karşılaşma dha sonra numaralaştık evliyiz bi oğlumuz ikinci bebeğimizde yolda kayınpederimin 5 yıllık evliliğimde faydasının dokunduğu tek an hayırsızzzzzz😅😅😅😅
19ali63 Herkezinkinden farklı bir tanışma hikayesi eşim ve ben tribüncüydük maç uğruna takım uğruna koştururken 2 sene arkadaş kaldık ikimizde evlilik düşünmüyorduk evlilik kelimesi bize cok uzak hatta evlencez dediğimizde herkez bizle dalga gecmişti inanmadılar 2.5 senenin sonunda ani bir kararla evlendik 2016 da evlendik darbe geliniyim 🤭🤣