kubrayurek Alanında çok iyi uzman seninle birebir ilgilenen yüksek riskli gebelik ve tekrarlayan kayıplarla ilgilen bir doktor arıyorum
monii kubrayurek etlik şehir hastanesinde erkek bi doktora randevu almıştım ama içerde kadın doktor vardı ismini bilmiyorum ama çok ilgiliydi uzun uzun inceledi
Pitircikkus kubrayurek etlık sehır hastanesinde neval çayönü kahraman var cok ilgili bi doktor baya ayrıntılı ıncelemıstı ben sehır dısındam gelmıstım
meryys kubrayurek Benim gebelik kayıplarım oldu, şimdide riskli gebeyim amniyosentez felan da oldum medicalpark keçiörende özge yücel çelige gidiyorum cok memnunum Aslında İstanbul da arda lembet var online da oluyor bir bakın isterseniz
kubrayurek monii oraya gidiyorum zaten takipliyim ama malesef aldığın kişiyle içerdeki kişi farklı bir de sürekli değişiyo aynı kişiye alamıyorsun 😔
egeemomms kubrayurek devlet hastanesinde mi arıyorsun? Benimde 2 kaybım var o yüzden iyi bi doktor bulmam lazım🥲
kubrayurek egeemomms özeller çok pahalı bir muayne ücreti 6-7 bin istiyorlar valla bende ne yapıcağımı bilmiyorum dün 4 . Kez bebek kaybettim 😔