Denisa @elisamommy @_Mother_ @happymomis @Meral_63 @busradik76gmailcom Merhaba kızlar size ultrason fotoğrafı atmıştım bakın diye bazıları ramzi teorisi yaş hamile kaldığınız ayıda baktınız erkek dediniz bugün doktora gittim öğrendim rabbime şükürler olsun öncesi sağlıklı Bebek nasip etti 🤲🏻ve rabbim ve iki meyveyide bana tattırmış oldu 🤲🏻erkek dedi doktorumuz💙
mavimsiiii Denisa @elisamommy https://mutluresim.com/images/2026/10/01/eAgfLl.jpegb banada bakar mısın canım
Denisa Necla aktayada atmıştım kız dedi bana oda yanıldı inanmıştım oysaki çünkü doğru çıkıyordu tahminleri öyle söyleniliyordu ama yanıldı siz inanmayın kızlar benim gibi öyle bi hataya düşmeyin😀
arya2121 Denisa sağlıkla gelsin inşallah banda Necla aktay kız demişti şuan doktor tahmini kız. Nejla akty son adete goremi kız dedi
_Mother_ mavimsiiii kız gibi geldi canım bana sağlıkla al kucağına inşallah gönlünden geçen ne ise o olsun 🤲💞
annebali0 Meral_63 bacım bana adet tarihiyle bakmıyor 😂😂😂 son adet 17 Haziran tek ilişki oldu 28 Haziran 😂
mavimsiiii Meral_63 amin inşallah gönlümdeki o ama tabi sağlıklısı olsun 2 haftaya belli olur yazarım