annemood Merhabaaa Poyraz isminde tanıdığınız çocuklar nasıllar etrafınızda olan ve sizce uras mı Poyraz mı
merve966 annemood uras değil bir tanrı adı diye yazıyordu anlamına poyraz çok güzel söylenişi ama çocuk soğuk karakterli mi olur diye düşünürdüm. İkisi arasından poyraz tabi
annemood merve966 iki tane var etrafımda ikisi de çok efendi ve sıcakkanlılar sizin etrafınız da var mı gözlemlediğiniz veya tanıdığınız
merve966 annemood benim komşumda ayaz var poyraz yok ama. Ayaz çok gergin annesini çok bağırttırıyor küçük kardeşini çok dövüyor geliyor sesleri. Öyle sıcakkanlıysa ne güzel☺️
annemood merve966 evet ayazı eşim dedi düşündük ama ayaz direkt o vibe verdi bana da tam hissettiğim gibiymiş istememiştim sizin bebişiniz erkek mı kız mı adı neee
ozgemertt Bende poyraz ve Uras isimleri arasındayım ama poyrazlar çok yaramaz oluyormuş çevremde poyraz vardı ve çok hareketli ve yaramazdı gözüm korktu 🫣🫣 ama ikiside çok güzel isimler
ozgemertt annemood aynen aynı isimlere odaklanmısız 😀 eşimde poyraz daha güzel diyor Uras biraz zor söyleniyor diyor. Bakalım. Yada ikisini de koyarız 😂😂
annemood ozgemertt ay senin daha var ben 34 😛 karar vermeliyiz artık ah ikizler burcu annelikle birleşince
ozgemertt annemood ooooo senin az kalmış sağlıcakla kucağına alırsın ins canım Allah’ım bizede o haftalara ulaştırsın. Bende İkizler burcuyum 😂😂 kararsızlık ruhumuzda var 😂😂