duyyguuu Merhaba sevgili anneler , Özel hastanede muayeneye gidiyorum ama perinatoloji bölümü yok . Detaylı usg yaptırmam gerekiyor. İstanbul anadolu yakasında detaylı usg yerleri ve fiyat deneyimi olanlarınız var mı ? Şimdiden teşekkürler
Ebrarkaya duyyguuu Devlet hastanesi olarak Zeynep kamilde var ama zor randevu bulunuyor. Birde ben Zeynep kamil perinatoloji takipliyim. Doktoruma detaylı için burasını düşünüyorum dediğimde burada detaylı ultrasonu kadın doğum uzmanları yapıyor dedi. Özelde perinatologa yaptır dedi. O yüzden bende arayış içerisindeyim.
feyzaaltunakyuz duyyguuu merhaba özel düşünürseniz Anadolu yakasında Üsküdar Altunizade de Prof Oya demirci var ben orada yaptırdım ve çok memnun kaldım sizde araştırırsanız zaten detaylı için en iyi doktor olduğunu anlarsınız fiyatı 9 bin tl idi temmuz da yaptırdım
eylulmihrasmom duyyguuu doktorum prof dr oya demirci altunizadede kliniği var. perinatolog aynı zamanda daha iyisini bulamazsınız. ben başından beri oya hoca takipliyim. her muayeneyi detaylı gibi yapiyor harika birisi. şu an muayenesi 11bin detaylıda fark almıyor
eylulmihrasmom Gizem__67 evet prof perinatolog muayene ücretleri genelde bu şekilde ama oya hocam her muayeneyi detaylı gibi yapiyor kendisini çok seviyorum