Mihrapozkann Dün doktora gidip bebeğimin kalp atışını ve kesesini gördüm son adete göre 8+2 olmam gerekirken ultrasona göre 8+3 olduk bugün mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim ❤ doktorum 3 hafta sonra gel zeka testi yapalım dedi aramızda var mı benim gibi olanlar 😊❤
Mnkmucizem Mihrapozkann Ben de 9 haftalık oldum bugün ultrasona göre 9+3 😊 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Aynur1990 Mihrapozkann bizde bugün 8 haftalık olmamız gerekiyo aslında adet tarihime göre ama ultrason da 5 gün arkadan geliyo😊bide şu bi kaçgündür ellerimde ve ayaklarımda karıncalanma lar oluyor böyle olan varmı aranızda arkadaşlar..
EbruIrmak Ya ne güzel sizin önden gidiyo bende 8+2 olmam gerekirken 7+3 oldum geriden geliyo bizimki 😇
Menis21 Mnkmucizem bulantım var tiksinme falan ama hiç kusmadım göğüslerim çok hassas birde bel ve kasık ağrılarım var ...pazartesi kontrole gidicem kismetse
CerenAkbulut Bende 8. Haftamdayım ve geçen haftadan beri aşırı mide bulantısı ve kusma başladı. Resmen dünyam karardı bir anda, sadece sabah olmuyor tüm gün devam ediyor. Birşey yemek istemiyorum fakat yemeyince daha kötü oluyor. 😔