Deletedmom123 öncelikle şu sözü söyleyim huzurunu bozan herşeyden herkesten uzak durman gerek canım. Enerji ile uğraşan herkes bilir sabırla sınanırsın her zaman.. Hamileliğim öyle kötü geçti ki insanların konuşmaları bir yana böbrek taşı düşürdüm kızım tek arterliydi yani tek atar damar besliyordu anne karnında evime hırsız girdi eşim ameliyat oldu maddi manevi sınandım diyeyim sana. Önce rabbime sonra karnımda ki meleğime tutundum çünkü bebeğim bana sımsıkı tutunup öyle güçlü olduğunu her fırsatta hatırlattı bana. İnsanoğlunun yapamayacağı şey yok İnan buna önce kendine sonra yaşadığın hayata inanman gerek ve bunlatın geçici bir dönem olduğunu kabullenmen gerek hergün bir senaryo aslında bize yazılan önemli olan onu güzel karşılamak ve arkasından gelen mucizeyi görmek. Üst üste gelir herşey bitti dediğim yerden başlar😇 gülümse kabullen ve güzel düşün bu çekim yasasıdır. Kafanda ki sesi susturman için kitap oku müzik dinle yürüyüş yap el işi yap ama bunları severek yap ki kafan seni yönlendirmesin 😇 her zaman kalbinle hareket et o her zaman doğru yolu gösterir. Umarım herşey güzel olur senin ve bebeğin için. İçşn daraldığında duşa gir abdes al oku gülümse gerisini rabbime bırak 😍🥰😘