Bebisaskina Merhaba arkdslr. Bnm en son adetm 21 aralik 1 subatta hcg yaptrdm 40.99 cikti 2 gun sonra yaptm 127.33 ckti. Bu durumda gec dollenme oluyo galiba.12 subatta keseyi gormye gidicez.Gec sollenme olup sorun yasayanlar varmi???
Ceydaa61 Bebisaskina canım benim de son adet tarihim 23 Aralık 15 Ocak’ta kanda baktırdığımda yoktu. 25 Ocak’ta baktırdım 270ti. 29 Ocak’ta 1555 olmuştu ve kese görünmemişti. Doktor geç döllenme dedi. Çarşamba randevum var inşallah kese oluşmuştur🙏🏻
EliFurkan Bebisaskina benim adet tarihimin ustune 1 hafta daha eklemisti doktorum gec dollenme diye. Suanda da haftasiyla uyumlu 37+6 yiz ☺
TugbaLafci Bebisaskina canım benim de son adet tarihim 16 eylüldü ama ben 2 ekimde doktora gittiğimde hamile değildim doktor alttan bile baktı yoktu sadece sağ yumurtalığım çatlamamış bi kaç güne hamile kalabilirsiniz dedi adetim 3 gün geçikti test yaptım 16 çıkmıştı 🤗🤗
humaninannesi61 Bebisaskina Benim son adet tarihim 1 Mayıs amaa 13 mayıstan hesapladı doktorum çünkü geç döllenmiş. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Betam da 141,7 di. ❣
Fatmayusuf Bnmde son adet tarhm 28 kasım ama bnde 7 haftalık hamıleyım öyle olabılyo bazen son adet tarıhı degılde betaya göre bebegın ne kadar oldugunu belırlıyo doktorlar
aslicerkan Bebisaskina benimde gec dollenme oldu 1 hafta ileriye aldi doktor herhangi bir sıkıntı söz konusu değilmiş icin rahat olsun simdi 33 haftalik hamileyim masAllah saglikliyiz haftamiza gorede normaliz 🤗
Melisalihkaya Benimde geç döllenme oldu öyle fakat kilolu hamile kaldığım için bide kilo alınca tansiyon yüksekliğinden erken doğum yaptim