damlam_1996 Pilates hocam bi krem önerdi hiç çatlatmıyor dedi ama Türkiye’de şuan stok yokmuş ben yurtdışına çıkan arkadaşımdan rica ettim umarım bulur TUMMY BUTTER STRETCH MARKS
fidanzeynalova Ben 27 haftadayım 12 haftadan beri Weledanin yağını kullanıyorum. Daha dün temiz hindistan cevizi yağı sjparişim geldi. Onuda çok beğendim şimdi 2 sinide kullanıyorum. Ve weledanin kreminide kullaniyorum. Henuz çatlak yok. Bakalım umarım hiç olmaz.
zeynsh filizhelin lierac artı biodermanın kremi ve yağını kullandım başta sadece bacağımda çatlak vardı son haftadayım karnım yeni çatladı inşallah doğum sonrası geçer ama şunu gördüm boşuna lierac diye para vermeye gerek yokmuş her türlü çatlıyorsun
19ali63 Kızlar tecrübe olarak söylüyorum hiç bir markaya para yaturmayın 2. Hamileliğimi yaşıyorum ve 8 aylık oldum catlagım yok zeytinyagı veya eyüp sabri tuncerin vucut kremini kullanıyorum cokta güzel nemlendiriyor bilginiz olsun
rabiaygt filizhelin gebeliğin başından beri kanteron yağı kullanıyorum ve sıfır çatlağım var gebeliğim bitmek üzere 🤓