nafiye66 16 haftalık hamileyim daha hissetmedim sizler elinizi karnınıza koyduğunuzda kaçıncı hafta hissettiniz tekmeleri
lokismommy nafiye66 elimi karnıma koyunca hissetmem 23.haftada oldu ama içeriden ilk hareketi 16+4te hissetmiştim
elisamommy nafiye66 Ben Kızımda 15. Haftada Hissetmiştim Şuanda 15 Te Başladı 16+1 İm Bugün Hareket Etmedi Onu Takip Ediyorum😀normalde Sırt Üstü Düz Şekilde Yatınca Sol Tarafta Topluyor Kendini Canım
gzmay1 nafiye66 18+5 teyim hala hissetmiyorum. İlk gebeliğim olduğu için doktorum 20-21 gibi hissedersin dedi. Bazen böyle bir şeyler hissediyorum ama bebek mi yoksa bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum. İnsan çocuğunun hareketini anlamaz mı ayırt edemez mi diye üzülüyorum sonra 🥹
Burcu81- nafiye66 vallahi ben kızımda 19-20 haftalarda hissetmiştim şuan 17+2 haftadayım doğru düzgün bile hissettim desem yalan olur ara ara sadece bişeler hissediyorum ama bebek mi emin olamıyorum
tamaygunturk Ben şuan tam 19. Haftalığım minik minik hareketlerini hissediyorum, ilk hareketini 18. Haftada hissetmiştim ama elimi karnıma koyunca hareket etmiyor😅
ozgbk nafiye66 ilk 16. haftalarda hissettim, derin ve kayma şeklindeydi. 20. haftadan sonra maşallah dışarıdan bile hissediliyor güçlü tekmeleri:) benim ikinci gebeligim ama. Kızımda da ilk 19da hissetmiştim, 23 gibi de dışarıdan hissediliyordu.