haticemom1 Nzisty 28+2 🌺 sırt ağrısı ve mide yanması dışında şükür her şey yolunda gidiyo sizin nasıl gidiyo
aysgl_1803 Nzisty 28+4 bel ve sırt ağrısı çok yaşıyorum karın ağrısı ve ek olarak kasıklarımda sancılanıyor biraz korkuyorum ama normal sanırım 28 de gittim ayda bir çağırıyor doktorum özeldeyim
Nzisty haticemom1 maşallah bizim de güzel geçiyor yaramaz kızım var geceleri uyuyamıyorum ağrım çok fazla
zfatalay haticemom1 benim de durumum öyle 🥲 kızlar siz demir ilacı kullanıyor musunuz ferritin değerim 4 çıkmış çok düşük. Gynferon yazdı Bu ilacı günde 2’e çıkartalım dedi doktor. Sizde durumlar nedir
Nzisty asfknn58 bizim bebek çok yaramaz yemeğe otururken bile tekmeliyor geceleri kaslarım parmaklarım yanlarım çok ağrıyor
haticemom1 Nzisty geceleri bende çok sık uyanıyorum geri uyumakta çok zor oluyor sürekli dönüyorum benim bebeğimde kız✨
haticemom1 Kontrolleriniz ne sıklıkta ben en son 28 haftada gittim artık 2 haftada bir çağırdı öncesindede nst çektirmemi söyledi
Nzisty haticemom1 ben özele gidiyordum doktor yurtdışına gitti doktorsuz kaldım devlete gidiyorum pek ilgilenmiyor cnm bana 3 haftada bir gel bebeğin gelişimi iyi demişti en son 1,5 hafta önce
haticemom1 zfatalay ben solgar kullanıyorum diğerlerinde ciddi kabızlık yaşadım bunda öyle bir sorun yaşamadım en son 100 lerdeydi ferritinim
Nzisty zfatalay aynı ilacı kullanıyorum canım 12 haftadan beri demirim de gayet iyi suan neden sende böyle olmuş
haticemom1 Nzisty evet sık çıkıyorum lavaboya hem ona uyanıyorum hemde 2 gündür bacak krampları oluyor ona uyanıyorum
zfatalay Nzisty benim değerim yüksekti o yüzden yazmayalım dedi. 28. Haftada bir Kan vereyim değerlerim ne alemde dedim kendi kendime.. verdim bir de ne göreyim ferritin 4 🥲 ona ragmen günde 1 tane iç ilacı dedi
haticemom1 Nzisty bende özele gidiyorum bebeğin gelişimide güzel dedi bundan sonra 2 haftada bir gidicem
Nzisty haticemom1 galiba gerçekten yolumuz bitmeye başlıyor bugün çok daha farkındayım az kaldı pek hazır mıyım bilmiyorum 😢
aysgl_1803 Nzisty uykularım artık çok azaldı bacak ağrısıyla bel ağrısıyla uyanıp 2-3 saate yakın uyuyamıyorum geceleri adet ağrısının hafif hali gibi ağrım
Nzisty aysgl_1803 anladım maalesef aynı problemler var idare edecez bir şekil dün gece bile pürüzsüz olan göbeğim sabah bi uyanmamla hepsi çatlak üzüldüm ama sonra bebekten bir anı bana ömür boyu diye sevdindim :)