Sss1947 Kızlar sorum bu adetime 10 gün var ilk 5 dk erken gebelik silik gördüm olabilir mi sizce yumurtlama hesaplamıyorum doktorum adet bitimi olduğunu söylemişti daha öncesinden
Sss1947 Sss1947 sabah yaptım uygulama güncellemedeydi açılmadı tabi sabah çektiğim testi atıyorum ilk 5 dk içinde ben baktım resim 6 dk
cansumbl Sss1947 10 gün kala pozitif hiç duymadım canım. 6-12 gün arası sürüyor yerleşme çünkü. Yumurtlama günü ne zamandı?
lokismommy Sss1947 yumurtlama adet bitiminden hemen sonra ise adete bu kadar süre kala çıkması bence yüksek ihtimal benim yumurtlamam adet bitimin 6.gününde oluyordu adetime 1 hafta kala öğrendim inşallah vardır kan verin isterseniz 🌸
Sss1947 cansumbl yumurtlamam genelde adet bitimi oluyor ilk gebeliğimi o şekilde kalmıştım . Daha önce öğrenenler olmuş bu şekilde 9-10 gün erkenden o yüzden çok sabırsızım malesef
cansumbl Sss1947 yumurtlama adet bitiminden sonra oluyorsa umut var tabi olabilir ama reglin de erken geliyor olması lazım o zaman, belki de 10 gün değildir canım. Testin varsa yarın bi daha yap bence ya şüpheli bir durum😅
minkanesi Sss1947 Been varım tam 10 gün vardı adetime leke geldi benden göğüslerimde bir ağrı vardı test yapmak istedim ve yapınca bayağı belirgin ikinci çizgi çıkmıştı seninkinide gördüm var gibi duruyor kan testi verdinmi
Sss1947 happyanne7 evet bende şaşırdım direk çıktı ama başka forumlarda başına gelen varmış ama bilmiyorum inş ya
Sss1947 lokismommy ya inşallah 1 bucuk sene önce 8 haftalık gebeliğim malesef sonlandı. 1 bucuk sene içinde 4 kere doktora gittim hepsi adet bitimi yumurtladığımı söyledi yani adet bitimi gitmiştim genelde ✨ ordan biliyorum yoksa yumurtlama takibi yapamadım inşallah vardır 🖤
lokismommy Sss1947 bide yumurtlama olmasa bile burda öyle çok kişi var adet biter bitmez tek ilişkiyle hamile kalanlar vs çok sonuçta ihtimaller düşük bile olsa yaşanabiliyor test yaparak strese girmektense kan vermek daha iyi olur rabbim güzel evlatlar nasip etsin sana da💕🌸
lokismommy Sss1947 gece yarısı yaptığım test çok silikti hemen gidip kan verdim 20 beta çıktı akşamında da kaset test yapmıştım onda biraz daha net çıkmıştı normalde tam tersi olur ama bende böule oldu 🫠
Sss1947 lokismommy ay 20 beta kasette bile mi çıktı ay sizinkide mucize gibi umarım bendede vardır ve bu sefer test doğrudur