c61karadeniz Kızlar değerime göre ve son regl tarihime göre 6+2 haftaluk hamileyim daha doktora gitmedim kanamam olmuş biraz panikledim… doktora gitsem kese görünür mü ki bu haftada ne yapsam
benimsin21 c61karadeniz Kanama varsa direkt acile git test yaptm hamileyim kanamam var de beta fln bakarlar ultrasondan da bakarlar ne kdr geç gitsen o kdr risk yüksek olur bekleme.
Bihilal c61karadeniz ben 5+6 da gittim çok şükür gördük kalp atışınıda gördük bugün 6+1 olduk bizde . Bence görünebilir, hatta bende bir kese daha göründü ama şekli iyi değil ya iki hafta içinde ondada kalp atışı olacak yada kanama olabilir korkma dedi
safiyekaraca31 c61karadeniz canım bende 6+5 im dün doktora gittim kalp atışını da duydum bebeği de gördüm ama bugün benimde kahverengi lekelenmem oldu bence sende git görün sonradan keşke demeyelim
c61karadeniz benimsin21 Fatmanur_0416 Şuan birşey yok ama … özel klinik doktor randevusu falan bulamam yer devlet hastanesi acilden bakar mı
c61karadeniz safiyekaraca31 aaa ben çok araştırdım kese 7. Haftadan sonra oluyor diyince ertelemiştim hep 1 saattir gelen giden yok hatta yerleşme kanaması mı acaba dedim demek gözüküyor bu haftalarda bebek .. 5 yıl sonra ikinci anneliğim insan unutuyor🙃
safiyekaraca31 c61karadeniz tabi canım ben 5 haftalıkken gittiğimde sadece kese göründü dün gittim işte kalp atışı göründü çok şükür bende 6 yıldır evliyim ilki kürtajla sonuçlandi buda ikinci gebeliğim inşallah kucağımıza almak nasip olur
safiyekaraca31 c61karadeniz amin canım inşallah çok teşekkür ederim inşallah sende güzel haberler verirsin bize❣️