Anne123__ Sağlıcakla vaktinde alalım kucaklarımıza inş. Nasıl gidiyor gebelikler, alışveriş tamamlandı mı, çantalar hazırlandı mı bacılar. Bebekler ne alemde gelişimleri boy kg ne durumda. Çantalara neler koydunuz son düzlükte son bilgi alışverişlerimiz 😍😍
alpilogg Anne123__ 34+3 teyim. Hastane çantası hariç her şey hazır. 🥹 30 ekim de doğumum var inşallah.
feyzaciim Anne123__ 35+0 bugün ❤️ Çok sancılanmıştım iki gündür ama idrar yolu enf olmuşum bebek gayet iyi. Valla dogurcam sandım 🤦🏻♀️ Onun haricinde bu hafta sonu bebeğin yatağını vs kuracağız canım. Çantanın %90’ı tamam ama daha full tamamlamadık. Ivır zıvır kaldı
aydinaleyna61 Anne123__ bugün itibarıyla 36+4 haftalık olduk. 36+2 de kontrole gittim herşey yolunda gözüküyor du bebişimin kilosu 3100 olmuş. Hastane cantam da hala eksiklerim var ilk iki gebeliğimde 30.haftam da herşeyim hazırdı buna fırsat olmuyor resmen ama bir an önce hazırlamam lazım
Anne123__ aydinaleyna61 maşallah sağlıcakla kavuşun evet ya insan koşturmaktan vakit bulamıyor hazırlamaya bende dün 35. Haftaya girdim hazırladım ara ara kasılmalar tutuyor erken doğum yaparım korkusuna hızlıca hazırladım çantayı ıvır zıvır koymadım başlıca ana şeyleri koydum direk üçüncü olunca insan ıvır zıvırla uğraşmıyor direk ana başlıkları koyup kaldırıyor😂😂😂