Salı gece yarısı nişanım geldi o gece sancılarım 2 dakikada birdi ve cidden canımı yakıyordu duşa girdim duşta da devam etti neyse çıktım duştan sancılar gitti ben de uyudum. Sabah nişanım yine az az kahverengi gelmeye başladı. Dün yine hafiften çok açık kahverengi geliyordu akşama doğru kırmızıya döndü böyle leke leke ama kırmızı kan yani. Bugün yine hafiften kan geliyor ama çok az böyle doktorum doğumun başlıyodur rahim ağzın açılıyodur ama sancılarını ya da suyunu bekliycez dedi. Sancılar sıklaşınca gel dedi. Bebişimin hareketleri de iyi. Yürüyüş yapıyorum, çömeliyorum falan. Sancılarımı anlamıyorum abi yani bi ağrı var evet ama en çok canımı yakan mesela pelvisimdeki ağrı. Yatakta dönerken kemiğim çok ağrıyor sancıyı da karnımda sertleşme olarak hissediyorum bi de adet sancısı gibi bir sancı oluyor. Vajinal doğurmuş bacılar, sürecinizi bi anlatın cidden 5 dakikada bir düpdüzenli sancı mı oluyor? Benimkiler çok düzensiz yani bi 10 dkda bir geliyo bi 3 dkda bir yani anlamıyorum. Afedersiniz aşırı da wc çıkıyorum inanılmaz yani büyük tuvaletimi gece 3 kere yaptım ve baya da yapıyorum yani onu da sancıyla karıştırıyorum sonradan anlıyorum tuvaletim geldiğini. :((