eeffkk ilkgozagrim23 merhabalar 16 haftaya giriyorum yarın oğlum olacak hayırlısıyla 💙 bende sezaryan düşünüyorum tam bayrama denk gelecek sanırım benimkisi 😂
turkan__1 Bizde 17 hafta 5 gündü bilindi tam olarak cinsiyeti)) şimdi 19 haftaya geçtik, ikiz kız bebeklerim olucak inşallah. Her kes sağ salim kucağına alsın inşallah❤️
ilkgozagrim23 eeffkk bence normal dogum deneyin. mesela ben 4. kez sezaryen olacam belki normal olsaydi ameliyat risklerim olmazdi .
ge01 ilkgozagrim23 yok 16. haftadayız yine belirsiz. çıkıntı görüyorum erkek gibi ama net değil hazırlık yapma klitoris ödemli olunca da erkek sanılabilir detaylıda netleşir dedi. arapsaçına döndük
gzmay1 SuEr_Tu1512 Ay hadi hayırlısı belki de eşinize doğum günü hediyesini vermiş olursunuz 😄 Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 💙
aminealadag cigmasmus benim de 12+5’de erkek desi %80-90 inanmalı mıyım şüphe mi duymalıyım içim içimi yiyor🙈🙈
SuEr_Tu1512 aminealadag Değişmeyebilir ama belli de olmaz. Ben ilk oğlumu 13.haftada %80 erkek dedi öyle öğrenmiştim 🤷🏻♀️
cigmasmus aminealadag 🤭aynı durum bizdede var deli ediyorlar bugün kontrolüm vardı aynı şeyi dedi haftaya kesin olacak söyleyecek bakalım çok aşırı merak ediyorum rüyalarıma kadar giriyor 😁
aminealadag cigmasmus benimde öyle yaaa🙈🙈 14. Haftada gitsem netleşir mi acaba kendi doktorum 16. Haftaya gün verdi bekleyeceğim galiba🙈
cigmasmus aminealadag aslında nette 14 haftada bile görüyorlar ama bekletiyorlar 16 haftada git daha iyi olur 🤭
aminealadag cigmasmus öyle mi yapayım bilemedim🙈🙈işin kötü yanı eşim herkese erkek olduğunu söyledi bile😂😂