ilkgozagrim23 benimki belli degil nisaan annesiyim ama sezaryen oldugu icin Mart ortasinda dogum olacak nasipse 💐
vanilyalibuse ilkgozagrim23 elhamdülillah bebeğim 23 haftalık, kızım olacak Allah’ım nasip ederse 🌸💖🐥
kader_00_ ilkgozagrim23 17+5 haftalığızz bizdee Erkek bebek bekliyoruz 💙 ikinci sezeryanım olucak o yüzden tahminimce Şubat’ın ilk haftası kavuşuruz diye düşünüyorum 🌸
cigmasmus 13+1 doktorumuz 100/80 erkek dedi haftaya bakalım kesin bişey diyecek ♥️benimde Sezeryan ikinci gebelik mart ayında olacak doğum yüksek ihtimalle
ilkgozagrim23 cigmasmus sag salim kucaginiza alirsiniz insallah .bende 13+3 de gittim bacaklari kapaliydi .ne guzel sizinki gorunmus
aminealadag cigmasmus benim de 12+5’de erkek desi %80-90 inanmalı mıyım şüphe mi duymalıyım içim içimi yiyor🙈🙈
eminemiy cigmasmus benimde Mart ayonda olacak ve 13+1 de gitmiştim bende %80 erkek demişti yine de Kordon olabilir demişti 16 haftada tekrar gittim tekrar erkek dedi detaylı ultrasonu bekliyorum 20 22 hafta arası gideceğim ama erkek olduğunu söyledi
nazarozdemir esma_acun bizde 19 haftalığını ne zaman gitsem kapalı diyor doktor korkamaya başladım bir sorun mu var diye artık
iremmozkar Ben daha yeni öğrendim ama inşallah sağlıkla bir oğlum olur. Bir kızım var bir de oğlum olsun çok isterim 🫠
vanilyalibuse kader_00_ bakalım biz ne zaman kavuşacağızz prenses kızımla, ilk gebelik, ilk doğum doğum 🥹💖
Dlndefne kader_00_ merhaba bende 17+5 günlük hamileyim erkek bebek benimde ikinci sezaryen olacak ama biz şubatın son haftası doğum bekliyoruz 38. Hafta hatta bir aksilik olmazsa 39. Haftayı beklemek istiyorum