FKRKS29 Ilk belirgin olan 1 saat sonra 2. silik olan 5. Dk da cok silik var mı ya çok belirsiz ama bilemedim
allyslife FKRKS29 var gibi duruyor, inşaallah sağlıkla vardır🫠 testin markası ne? Güvenilirse sorun yok🫠 kan vermek en doğru sonucu verir tabiii🐣
irem_06 Bence var benim de böyleydi herkes yok dedi sanki tek ben görmüştüm çizgiyi eşim bile inanmadı 😂hemen kan verdim betam 43 çıkmıştı
allyslife FKRKS29 yalancı pozitif verdiğini de gördüm burada, doğru verdiğini de. Kan vermek en güzeli🫠
FKRKS29 allyslife Yaa artemid de yaptım ama bilmiyorum ya artemid le beraber 3 tane oldu ucundede var 🤣
FKRKS29 allyslife Bakar msnz bi sürü yaptım yq 🤣 2 tane olan alttaki sabah üste öğlen yaptım sonra artemid yaptım ilk yaptığımda 5 dk içinde daha silik bi sekilde çıktı üstünden 1 saat falan geçince rengi tamamen oturdu bilmiyorum sabah kan vercem insAllah bklm
eaydin1 FKRKS29 gözün aydın canım var bence benimde testi hemen hemen böyledi iki gün sonra kan vermıstım 126.7 cıkmıstı degerım
FKRKS29 safiyekaraca31 ya bakalım ya olursa 2. Olcak baklim yarin sabahtan verirsem cikar insAllah 🙈🤣