ztk Kızlar durumlarınız nedir ben 7. Gündeyim(transfer gününü saymıyorum) ama bazen karnımda ağrı gibi çok hafif bazen bıçak sokmuş gibi o kadar başks bir belirtim yok korkuyorumda acaba tutmadı mı diye, sizde durum nedir.
mayloyee ztk kan ver canım belli olur inşallah güzel haberlerle gelirsin benimde 8. Gün belli oldu çok şükür
anonim211 ztk test gününden önce kan verme bence bu sefer artış için strese giriyor insan inşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸
ztk zeynepim__ sonucunuz nasıldı 🥹 ayy gidip versem mi kii, hiç belirtide yok korkuyorum olumsuz olmasından
zeynepim__ ztk çok şükür pozitif ilk bebegimde 7 gün yine verdim o zmn da çıkmıştı bendede belirti yoktu
ozgee__ Eğer hocanız oksapar ve progestan ilaç önerirse makul fiyatta bende fazla kalan var. Size verebilirim 🌸
mayloyee ztk hiç belirtim yoktu hatta tutacağına da ihtimal vermemiştim çok şükür pozitif sonucu görünce rahatlıyor insan
zeynepim__ ztk oksapar için rapor çıkart canım gebeliğin olursa ben çıkartım bir kutusu 150 tlye geliyor yoksa çok pahalı
zeynepim__ merve966 gebelik olunca gittiğin doktora söylüyorsun o çıkartıyor hemen alıyorsun o şekilde ben özele gidiyordum oradaki doktoruma söyledim yaptı hemen