Mysngl Ayy kızlar bu sabah nişanım geldi şimdi de ara ara kasılma baskılar var hafif yine pembe leke değiyor bugün mü doğuracak ben şimdi bi korku stres anlatamam
dilarakadir0853 Mysngl bugubde dogabilir bir hafta sonrada canim ona bebisin karar vericek.saglikla bir avazda kucagina al bebisini insallah
Prensesmom_ Mysngl lekelenme varsa hastaneye gitmeniz gerekiyor . Yine kontrol olun birşey olmazsa eve gelirisniz ama riske atmayın lekelenme normal değil .
Mysngl mermel ciddi mi bu süreçte sancınız peki bi de ara ara geliyor muydu yine yoksa bi defa gelip durmuş muydu
mermel Mysngl Bir dega girip durdu ilkinde, ve sonra suni sancı ile iki gün hastanede bekledikten sonra oldu . Bu ikinci hamilelik , bunda her gün doğum olacak sanıyorum 38+3 Nisan da gelmedi ama ağrılar oluyor.
Mysngl mermel hadi hayırlısı ya benim ağrılar düzene girdi resmen şu an 12 dk da bir geliyor bekliyorum sıklaşmasını
mermel Mysngl 12 dakika baya iyi bekleme git kuzum o zaman hadi hayırlısı ile gelsin güzel haberlerini bekliyoruz 🤭🤲