ceydamomy İlk çatlatma iğnesi olumsuz oldu 18. Gün regl oldum yani bugün sizce 2. Kez çatlatma iğnesi tedavisine başlamalı mıyım 2.de hamile kalan var mı aranızda
conen Doktorunuz uygun görürse bence devam edin. Ben 1.de hamile kalmıştım, kalmasaydım devam ederdim kesinlikle. Genelde 3-4. ayda hamile kalan çok okudum burda. Hayırlı haberler inşallah ❤️
emineasln67 conen bendede aynı şey var canım pcos+troit+yumurta tembelligi+düzensiz adet vardı ilk öatlatma ignem tutmadı ikincisi tuttu femera kullandım ben günde 3 defa yumurtam çok tembel oldugu için ilki tutmadı ikincisi tuttu şuan çok şükür 15 haftalık gebeyim ❤️
conen emineasln67 inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, benim gebeliğim devam etmedi maalesef ☹️
ceydamomy emineasln67 hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim ve eşimde problem yok fakat 10 aydır deniyoruz bu ay çatlatma denedik rahim filmi + çatlatma ama tutmadı acaba bidaha mı denesem bşlmşyorum kararsızım
ceydamomy conen hayırlısı canım allahım inşallah sanada nasip eder vardır rabbimin bi bildiği :( brn acaba neyde yanlış yaptım bilmiyorum bizden kaynaklı mı diye iğne vurulduktan 1 gün sojra oldum 32. Saatte olmuştu ilişki bilmiyorum ya
emineasln67 ceydamomy benimde eşimde sorun yok 10 ay hiç bir şey 2 senenin yanında 2 sene pskolojik ve maddiyat anlamında baya çökmüştük ben hiç peşini bırakmadım ama olması için hep üzerine gittim sende bırakma derim
cicekcikiz_ ceydamomy canım eğer sende ve elinde sıkıntı toksa 1 yıl sonra da olması normal stres yapma ben ilk evladımda istedik tam bir yıl geçtikten sonra oldu bir sıkıntı yoktu şimdi ikinci çocuğu istiyoruz 3 yıla yaklaştı olmuyor bir kere aşılama yapıldı tutmadı aşılamadan sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım sağlıklı ilerlemedi kürtaj oldum iki ay kadar bekledim olmadı şimdi tekrar Salı günü aşılama yaptırdım ve bekliyorum tutar inşallah ama şunu biliyorum ki hep aman boşver dediğim dönemlerde gebe kaldı kafaya takınca olmuyor
ceydamomy emineasln67 emineasln67 çok sağol canım önerin için gerçekten içimi ferahlattın peki ayıp olmazsa size doktor ilişki saatlerini nasıl önerdi 36. Saatte mi ilişki dedi ve kaç yumurta gelişti kaç mm olmuştu
emineasln67 ceydamomy evet sabah öglene dogru 11 de vurdum o gece hiç bir ilişki ol adı bi gün sınrası gece 11 de oldu öyle dedi doktor
ceydamomy emineasln67 evt bak muhtemelen ben saatten kaçırmış ta olabilirim bana saat vermedi iğneden 1 gün sonra ilişkiye gir gün aşırı bi şekilde dedi demekki tam 36. Saatte olması lazımmış
emineasln67 ceydamomy canım ingmın var mı ayıptır sorması ordan sana ben her şeyi detaylı anlatiyim seni en iyi ben anlarım gerçekten aşşırı zor bi durum Ya kimseyi allah kucagını boş koymasın çok zor gele o hastaneye gidp gelmek beklemek sonuç alamamak çok zor
ceydamomy cicekcikiz_ evet canım son ana kadar stres olmuyor regle yakın başlıyor stres ve test yapasım geliyor