0209almira Bugün sezeryanım var dua edin kızlar 🤲🥹 korku endişe kızımdan 1 günlük ayrı kalmanın üzüntüsü oğluma kavuşup kucağıma almanın sevinci hepsi bir arada
erdem_mrv 0209almira RABBİM sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağ salim büyütün yavrularınızı 🙏🏻🌸
gamzeakarsu17 0209almira annelik işte tüm duyguları aynı anda yaşatıyor.çok güzel ve semptomsuz bir ameliyat diliyorum benimde ay sonuna allah izin verirse ❤️🙏
nurgulllllll Su gibi kolay güzel sağlıklı bir doğum dilerim. Benim de yarın sezaryen günüm ama şuan anlık sancılar gelip giriyor inşallah yarını bekleyebiliriz siz de bana dua edin❤️
kalbimdekiminik vanilyalibuse hayır aşkım 🥺çok hastayım ölüyorum resmen grip boğaz ağrısı ateş her yerim ağrıyor bebek de çok hareketli bilmiyorum nasıl olcak böyle dün gece hiç uyuyamadım nefes almak da zorlanıyorum baş ağrısı beni bitirdi
vanilyalibuse 0209almira Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤍 sağlıkla sıhhatle büyüsün 🌸
vanilyalibuse kalbimdekiminik yaa kuzum benimm ben de dün çok kötüydüm soğuk aldık herhalde… Allah’ım sana acil şifalar versin balım benim, dikkat et kendine 💗
esraede kalbimdekiminik çok geçmiş olsun bende öyleyim eşim bulaştırdı saolsun dün gece uyuyamadım nefes alamıyorum resmen