hunilii oppsnofilter 2 doz tetanoz oldum halsizlik ve ağrı dışında hiç bir sorun olmadı şuan 33+2 haftalık gebeyim, bebeğin gelişimi biraz ileride ama uzun zamandır bu şekilde zaten aşıdan olma ihtimali olduğunu sanmıyorum
Prensesmom_ oppsnofilter plesantda belirli bir haftadan sonra kireçlenmeye başlıyor zaten aşı ile bir alakası yok bu durumun 3 üncü gebeliğim aşı da oldum 35 inci haftadayim bir sorun yaşamadım
Fatos47- oppsnofilter ben de vuruldum ve malsf bnm yaşdgm şeylerede ona baglıyorm bebgmde gelişim geriliği oldu doktora Harktlrni histmyorm dedgmde bu aşı bebeği sarsabiliyor normal bişy demşti Bebgmi saracaksa ndn bu aşıyı vuruyoruz dedgmde cvp almdm
aysenurr007 oppsnofilter yok yani bilmiyorum sonuçta erken gelmişti genetik testi yaptırsaydın keşke ben şimdi rahatı çok şükür
parla94 MorKelebek54 18-24. Haftalar arası yapılıyor tdap. Sonraki haftalarda da yapılabiliyor süre açısından kısa bir sınırlaması yok. Beni de 20 de çağırdılar, şehir dışındaydım 12 de vuruldum
MorKelebek54 parla94 anladim o zaman 20. Hadtada gitsem de sorun yok. Tabi ben yine emin olmak doktoruma da danismayi dusunuyorum belki kendisi onermicek bilemiyorum bazi doktor oneriyo bazisi onermiyo bende tedirgin oluyorum haliyle ne yaoacagimi bilemiyorum
elmlis MorKelebek54 bende boğmacalı oldum 21+5 de yani bi 3-4 gün önce. İkinci bi doz daha olucam onun için de 1 ay sonra gelmemi söylediler. Şuan bi sorun yok sadece kolum aşıdan sonra ağrıdı o kadar ama okuyunca insan bi tedirgin olmuyor değil.
minikmucit oppsnofilter bu konuda olumsuz bir şey yazmak yasak burda. Ben o yüzden şaşırdım. Bir kaç kez uyarı aldım. Daha da konuşmuyorum 😅
MorKelebek54 elmlis aklim kayiyo benim valla boyle seyleri okuyunca yalan yok ya boyle bisi varsa gercekte diyd. Allaha emanet yaşıyoruzum gercegini yasiyoruz ciddi ciddi